You tak rindu I ke...

3:25 PM

Ahaksss seperti biasa tajuk perlu poyo plus mereng banyak heehee...bosan2 di petang hari dengan mood nonton tv semakin berkurangan berlalu pergi..perghh bravo bravo tolak tv ke tepi sebab sekarang dah ada lappy pengganti diri..dan ini sudah lari dari topik hari ini :p

Bukan apenya tetiba ak teringat zaman sekolah dulu2..zaman budak2 hingusan yang tak reti nak berkawan ramai erkkk...ak kan seorang yang pemalu dari kecik lagi so memang kawan pon tak ramai la wuwuwu sob sob sob...erkk poyo je lebih ak ni hehehe tapi tidak mengapa kerna sekarang ak dah ada ramaiiiii kawan...muahhhhh kat semua kengkawan tersayang ak dan korang pon mesti balas sayang ak juga yerk ngeeee...

Mengimbas kembali ke zaman tadika..waktu tu ak kat perak dan tadika kat Kemas dalam penjara tempat bapak ak kerja...ape la jadi kat member2 ak tu, entah2 dah kahwin beranak-pinak dan tinggal la ak jerk yang masih tetttt....lepas tu teringat time sekolah pulak..nasib baikla diorang ni ada fb so boleh la still contact2 lagi...

Habis sekolah masuk pulak matrik dan dapat kawan lagi wink wink...dan kengkawan ini la yang banyak tolong ak sampai la sekarang..makasih banyak dear (^__^)..tapi bila dah hujung2 semester ni semakin sedih pulak sebab terpaksa berpisah dengan akak2 yang sebilik dengan ak dari first semester..yolaa orang dah nak konvo ape boleh buat hehehe
Bestnya bila dah habis belajar dan tunggu masa nak konvo..mudah mudahan masa itu akan tiba jua yerk...sama2 la kita berdoa banyak2 untuk diri ak dan korang juga..Aminnnn...wokehh sekarang ak nak melayan diri dengan kenangan2 masa lalu..rindunya bila sama2 keluar bersuka ria di hari minggu..makan sesama..mandi sesama opsss toilet kan banyak shower kekeke..shopping sesama..pergi bazar sesama..berbuka sesama..terawih sesama..dan tido sesama hahahahah

Kenangan sewaktu taaruf week..Kamilah kerabat diraja opsss (^O^)
ce cari ak mana hehehe.....
Inilah ex-rummate ak time kat matrik..Alia nama diberi..ex ku yang jangan la berkecil hati kerna gambar korang memang tiada dalam simpanan sebab ketika ini hp ku hanyalah hp chokia sahaje hahahaha
Time lab fizik..owhhh rindunya masa ni sebab kitaorang group yang paling bising hahaha..eksperiment2 gak gambor mesti ada yop
Bila first year kena join BTN (Biro Tata Negara)...dan ni lepas keletihan merentas desa..kitaorang mampu tersengih lebor walaupun letih tahap nak mampus woott woott
Dan ini pulak akak2 yang sehati sejiwa dengan ak sewaktu di Uni...yang tunduk je akak yang sorang tengah berdiri tegak tu bukan..adik ak tu ahhahah muda 4 hari la katakan kekeke...padahal dia yang lagi nampak matang daripada ak tehehe
Entry pasal akak2 ni bakal ak terbitkan nanti..kena perah otak sikit nak bebel pasal ape..baru la diorang tacing banyak kalau tetiba terbaca blog ak ni hahahaha

Sekian saja coretan dari cik sikulipat..

You Might Also Like

0 bUdak gEtah

Popular Posts

::kEkAnAk rEbiNa::

Flickr Images