OMG JB Mesia yang comey

10:21 PM


alololo tetiba jumpa video nih terus teruja plak kekeke..apekehelnya budak nih teruja lebih2..buang tebiat ke hape bulan2 posa nih ish ish ishhhh...korang nak tau pasal ape ak teruja??jom layan video nih wokeh....


Hah!!dah tengok blum?kalau tahap kelajuan internet umah korang macam siput ba alif ba ya kena la bawak2 bersabor yerk..sesungguhnya di bulan yang mulia ini kita kena bersabor dan jangan asyik fikir nak melenting jerk heheheh....opsss tetiba tercarut plak hehhe

berbalik kita kepada video tadi..amacam comey tak budak tu?macam ak kan ahaksss..ala ak tau korang nak puji ak diam2 jerk..takpe ak faham bulan2 posa nih tak bley puji lebih2 hehehe

wokeh2!! cakap pasal budak tadi namanya Mohd Laden dan berumor 10 tahun...kalau la dia nih adik ak dah lama ak cubit2 sampai lebam kekeke..nasib baek ak takde adik kalau tak maunya masuk paper akak cubit adiknya sampai berdarah (sila baca macam stail nabil) hahahha...


Akhir kata.....Sekian dari ak cik sikulipat

......................................................

bercakap pasal kucen yang kat atas tuh..setiap kali loading tengok banyak kali mau terguling-guling macam tenggiling dah ak jadinya...horror pon ada gak hahahahah..kalau kucen ak la jadi camnih ak nak latih dia buat OMG dengan kaki dia sekali diangkatnya baru la ada feel lagi ngeee

You Might Also Like

0 bUdak gEtah

Popular Posts

::kEkAnAk rEbiNa::

Flickr Images