Suka tak semestinya memiliki

6:55 PM

Lalalalallaaa...tajuk yang sangat jiwang nampaknya ak kali ni hehehe..dan tiada kena mengena dengan yang hidup bahkan yang telah tiada....bercakap pasal suka ni memang banyak maksudnya..kalau dari segi jantina, suka sesama manusia...kalau dari segi makanan, suka nak mencuba pelbagai jenis masakan...kalau dari segi barang, suka nak shopping sakan contohnya kaum perempuan ahhahahha..termasuk lah ak sendiri heheheh siyes jujur ni :p ...

tapi yang paling penting sekali suka kepada yang satu iaitu Dia Yang Maha Esa..pandai2 la korang faham yerk sebab dah besor panjang pon..jangan nak bohong la kalau korang tu budak kecik lagi..sebabnya korang dah terror nak buka lappy/komputer dan buka blog masing2 kekekeke..opsss tetiba ak nak berceramah plak padahal diri sendiri pon selalu dengar ceramah..baik di tv, di radio dan yang paling mustajab dari mulut terus ke hati pedih menikam kalbu hahahahah....

Hmmm..ini sudah lari tajuk la plak..kalau essay ak jadi macam ni komfem boleh fail hehehe

Melihat..Merenung..Menjeling..Memerhati..Mengintai...
Lantas terus Menyukai.....
Tapi tak semestinya Memiliki....
Kerna ada yang lebih berhak Mendampingi....


owh kekasih cerahku muahhhh kekeke

Sedikit nasihat dari cik sikulipat ngeee~~



Sekian madah bermadu daripada cik sikulipat

Neko-wink-AviaSunanda ★<:)

You Might Also Like

2 bUdak gEtah

Popular Posts

::kEkAnAk rEbiNa::

Flickr Images