2 budak kecik

8:37 PM

lalalalaa lamenya ak tak update erkkk baru sehari je pun hehehe...semakin hari semakin nak habis dah bulan Ramadan untuk tahun ni...sedihnya bila semakin dah sampai ke penghujung hari...dan mood beraya semakin menjenguk-jengukkan diri heheheh...berbalik kepada tajuk entry ak ni..kenapa bunyi sebegitu??saja je ak bosan2 takde topik nak dibualkan so ak cuma nak tunjuk 2 budak kecik ak ni...
satu namanya Jack sparrow satu lagi Angelica..erkkk mesti korang bahan ak giler2 kan pasal ape nama diorang ni macam ni...damnnn ak kena bahan ish ish ishhhh...ak tak bersalah sob sob sob sebab bukan ak yang letak nama ni tapi housemate ak ahhahaha...kenapa diorang letak nama ni...sebab masa ni kitaorang kempunan tak dapat tengok pirate of carribean so terus pergi melawat pets world...tetiba jerk ak buat kerja gila nak ambil 2 budak ni hehehehe

alang2 dah pasang niat so jadila mereka orang baru dalam hidup ak ecehhhh...tapi yang ni gambar lama masa mula2 ak berkenalan..sekarang si jack ni dah besor dan besor lagi daripada si angelica..makan banyak la katakan hahahah...betul perumpamaan ni.."Lelaki memang makan banyak daripada perempuan" bwahahahahhahah...jangan marah ya kaum adam sebab ini memang kenyataan hehehe...nak tau yang mana satu jack??dia selalu kat depan dan kalernya hijau gelap berbanding angelica...aisehhh berbelit lidah ak dapat anak omputih ni hahaahah

Sekian sedikit kisah anak buah cik sikulipat

...............................................................

p/s:
belajar menggunakan paint.net ahhahaha...

Buah rambutan di kebun tokwan...
Ambil kayu jolok-jolokkan.....
saya budak baru nak kenal-kenalan....
kalau salah mai tolong tunjukkan.....
(^____^)

dengar lagu suasana hari raya version upin & ipin sampai muntah

You Might Also Like

0 bUdak gEtah

Popular Posts

::kEkAnAk rEbiNa::

Flickr Images