11 12 13 14..Mari Kemas Kemas dan Kemas...

10:10 PM

Woahhhh...hari ini sudah masuk 3 hari hujan turun tak henti2...walaupun bukannya lebat tapi still hujan juga la..basuh baju pun kena sidai dalam rumah..nasib baik la ada tempat nak sidai kalau tak, tak merasa la baju raya ak nih heheheh...


Sekarang ni ak nak rehat2kan diri lepas kemas2 tempat untuk landing2..woahhh penat giler huhuhu...sapu2 sikit,mop2 sikit,susun2 balik barang sikit...akhirnya siap sudah tempat lepak ak kekeke...tetiba mak ak nampak tempat lepak ak nih dia tergelak sendiri
"Hahahhahaha....ada udang di sebalik batu rupanya...patutla kemas bagai ja tadi...."

Alasan ak...."ala dalam bilik tu plug asyik wat hal ja..tak habis2 nak tendang ehehhe"

Mai layan video ini dulu sebab ak kebosanan si keekkeke..


Sekian potpet cik sikulipat

................................................

p/s:
Tajuk entry yang tak ada kena-mengena langsung
(sila sebut dengan loghat utagha baru ada feel hahahaha)

You Might Also Like

0 bUdak gEtah

Popular Posts

::kEkAnAk rEbiNa::

Flickr Images