Bumi tercinta Si Jelapang Padi

2:24 AM

Haloo halooo haloooo...yeah hari ini ada cerita menarik untuk dikongsi bersama korang korang dan korang ehehehe...so ape yang menarik sangat ak nak cerita hmmm...takde la menarik hape pon just nak cakap ak pergi dating dengan ex-roommate merangkap ex-bedmate jerk..diorang ni memang bff ak dulu masa ak kat sekolah teknik dulu2..sebab ape bff sebabnya satu dorm dan satu katil erkkk pembetulan...katil yang disambung-sambung menjadi satu wokehhh ahahaha...walaupun kitaorang ni tak sama kelas *ak PKA(awam) dan diorang PT(perdagangan) tapi still boleh masuk jerk..konklusinya ak seorang yang peramah erkkk..

Apsal ak tak satu dorm dengan geng2 PKA,PKM dan PKE..sebabnya ak masuk hostel lambat sehari..apsal ak lambat??? semuanya salah diorang(pihak sekolah) tak bagi ak duduk hostel hahhaa..tak logik kan tak bagi...dasar penipu betul ini budak kekeke..ala dah kau tu duduk sekangkang kera jerk dengan sekolah apsal nak gedik2 duduk hostel...ceittt biar la kat ak kau sibuk hape *monolog dalaman So akhirnya dapat juga impian ak nak duduk hostel yeahh...peluang seumur hidup jangan dilepaskan ok dan korang yang pernah duduk hostel mesti setuju dengan ak kan kalau ak kata "Best woah dapat dok hostel..makan nasi kawah hari2..time prep tido..makan roti kering cicah tehO sesama...etc etc"
Opsss ini sudah melalut panjang dan apa kena mengena dengan kisah hostel ak dengan bff ak ni ahahahah...so jangan nak melalut lebih2...mai kita layan muka2 comey dari negeri jalapang padi...*erkkk tetiba ngaku orang sini hahahaha

Cik Fatin dan Cik Ira wink wink...
Harap maklum mereka ini sudah berpunya kekeke....

Sila abaikan muka hepy budak2 yang sekian lama terpisah..
Janji kitaorang hepy dan korang pon hepy..yeke??


Sekian hati gumbira cik sikulipat
http://matcuoi.com
.....................................

p/s:
aiyoyoyoyo...itu kuih ar tarak berasap lagi..esok pagi kena bangun kasi berasap cepat2

baju sudah siap huahuahua..sape yang belum lagi cepat2 la paksa tukang jahit kasi pulun habis

You Might Also Like

0 bUdak gEtah

Popular Posts

::kEkAnAk rEbiNa::

Flickr Images