BERSIH ~~ kami berani

8:30 AM

Puhahahhha...gila kentang betol budak ni cakap pasal politik..padahal kalau tanya bab2 politik bukannya tau hape pon tetttt...ak bukan nak cakap politik ke besih ke kotor ke..ak cuma nak cakap yang ak kuar time perhimpunan bersih hari tu hahahaha...orang semua duduk kat rumah tak kuar jenjalan tapi ak dengan housemate ak still nak keluar gak..hape kami peduli janji kitaorang dapat tengok transformer 3 yeahhh...dan impian pon terlaksana gak sebab dapat tengok walaupun tiket mahal sikit ehhehe..bajet nak tengok 3D la katakan ngeeee...

bercakap pasal bersih ni hmmm...sebab keluarnya perkataan nak ada bersih..habis semua jalan jadi jam time kitaorang nak keluar...ak pon tak sempat nak beli roti kot2 boleh hilangkan jam ni hahaha abaikan otak mereng ini..arghhh giler habis kitaorang kutuk2 bapak polisi yang buat road block..menyusahkan pengguna betul..macam la teruk bebenor kitaorang nih..macam la bodoh betol orang2 bersih ni nak keluar dalam kekuningan dari rumah..damnnn kan ak dah nak carut..opsss puasa puasa puasa bersabor heheheh

dekat 2 jam juga la kitaorang tersadung tayar erkkk wokeh ak dah merepek hahaha..kepala tengah pusing2 sekarang nih huhu..tapi betol tak tipu 2 jam tuh..dalam kepala otak "hah sudah tiket dah habis damnn..opsss"..tapi tak pon hahaha...sampai je wangsa walk dan memang sini yang selamat pon sebab tak jam..beli tiket + makan + masuk wayang + idea baru yang gila = stesen sri rampai...ini memang kenyataan kitaorang pergi naik komuter dan tujuan hanya satu "KLCC"..ini memang kerja gila sebab berani nak keluar masuk bandar hehehe
on the way memang jalan lengang giler sampai kalau korang nak buat breakdance joget2 pon boleh tengah2 jalan ni hahaha..masuk komuter semuanya pakcik2 tua dan yang muda memang takde langsung..wokeh memang korang yang selalu lepak kat KLCC tak berani keluar ak rasa hahahah...sampai jerk kitaorang cari benda makan sebab itu yang sangat penting..makan makan dan makan tetiba ramai orang berpusu-pusu ke luar tingkap tengok orang beratur ramai2..wokeh ini tingkap dekat food court yang atas sekali dekat dengan kinokuniya..ak bukan salah seorang manusia yang pergi tengok sebab ak tak minat ahhaa poyo giler tapi member ak yang pergi spy tengok ape2 yang patut..ak sekadar goyang kaki tunggu berita terkini hahaha

jom layan picca sikit ahhaha..ak tau nanti korang bosan asyik baca jerk sampai nak juling hehe..mesti rindu nak tengok muka ak yang comey kan kan kan!!! jangan tipu bulan2 puasa nih tak baik nanti DIA marah ehhehe

fevret idaman kalbu hatiku..seperti biasa honey lemon

habis jerk makan ak bagi cadangan nak ajar member ak pergi times naik bas 11 hehehe..bajet otai giler dengan bandar kl nih ceitt ptuihhh loya tekak ak ngeee...so kitaorang pon pergi membawa diri yang berani dan berhati batu ini..walawittt lengang jugak jalan nih..korang boleh sambung joget2 dan ak tak tipu..joget jerk sampai malam huahuahua..dan takde langsung bebudak otai yang bajet cool plus poyo dating2 lepak2 dekat times..sah korang nih memang tak macho ar hahaha..ntah2 korang pergi join bersih???wokeh itu ak taktau tapi ak nak kutuk gak ahhahaha...

dan habis sudah jenjalan satu bandar kl dengan bas 11 dan hari sudah mau gelap..beransur kembali ke tempat permulaan...sementara menunggu member ak yang lagi 2 orang, kitaorang buat kerja giler lagi...manicure padicure time..wokehh poyo mau kuku jadi bling2 dan ada ak kisah, kuku ak duit ak hahahah..sayangnya ak tak snap plak kuku bling2 nih aishhh rugi2..habis je mencantikkan diri erkkk cantiknya dia lalalala..minum2 kopi dulu sebelum balik..ak memang suka cafe yang buat camni dan ak memang teringin nak belajar suatu hari nanti yang ntah bila nak jadi ngeee..kot2 boleh pancing bakal tuan rumah bwahaha wokeh ak tipu tehehehe


Sekian... cik sikulipat yang makin kurus kekeke

...................................................................................

p/s :
hmmm ape nih kata makan tapi takde pon satu gambar makanan ceitt buang karan jerk..sabor2 bagi ak jelaskan..sebab terlalu kebulur kami makan makan dan makan dan tengok2 dah habis..so buat ape ak nak amek gambar pinggan kosong..buat penuh hp ak yang tak canggih nih jerk..baik isi muka ak yang comey nih hahaha tetttt

yang tak tau, bas 11 = kaki

entry yang terlebih panjang so sediakan eye more untuk mata yang kering lalala

sila jangan jemu tengok tempekkan muka para comelan \(^O^)/

dan entry yang takde kena mengena dengan bersih..cukup la sekadar diri sendiri seorang yang pembersih..serius ak tak tipu (^___^)

You Might Also Like

0 bUdak gEtah

Popular Posts

::kEkAnAk rEbiNa::

Flickr Images