Kad Raya untuk Baginda

3:26 PM

Semalam tetiba ak teringat pasal kad raya dan kad raya untuk siapa???jeng jeng jeng...untuk si Dia la sape lagi (0_0)...ahakkssss wokeh ak tipu giler..kad untuk orang atas tau..korang tau sape orang atas?semestinya bukan orang yang di bawah la kan erkkk merenggg ngeee~~~yela yela ak dah buat korang menyampah dengan otak kuning ak nih hehehe so mari ak tunjukkan kad raya balasan darinya...layannnn
HAHHHH!! ko tengok la, mana otak ak tak kuning kekeke...so itula dia kad raya dari dia opsss kasi up sikit "Beliau"...cantikkan semua kad2 tuh?kan?kan? korang ada ke hahahaha...jahat memang jahat ak nih tapi apa boleh buat ak suka mengapi2kan korang (^___^)

So mai sini ak nak ceghita sikit camna ak boleh dapat kad2 nih...bermula dengan masa tuh allahyarham agong Selangor tengah memerintah erkkss sejarah ni hehe...pastu ak pon tetiba dapat idea nak bagi kat dia tapi tup tup dia meninggal pula so terbantut la hajat ini sob sob sob...

Tetapi..ak tidak berputus asa lantas ak membuat hajat yang baru untuk agong seterusnya iaitu agong Perlis....maka dengan ini rasmi la sebuah kad untuk beliau dari budak bernama cik sikulipat..skema giler ayat minah ni hehehe...so first kad raya ak yang no 1 tu la..nih tahun 2004 time ak form 4 dan time ak dah duduk kat Kedah...

Dan seterus-seterusnya ak merajinkan diri untuk menghantar lagi kepadanya kerana terasa teruja mehh hahaha..bukan senang ko nak dapat surat "Urusan Seri Paduka Baginda" babe wink wink...akhirnya balasan dan balasan ak dapat darinya yeahhh...kad no 2 untuk tahun 2005, no 3 untuk tahun 2006 dan no 4 untuk tahun 2007...

tahun 2008 ak tak dapat balasan kad pon dan yang ini ak tak tau ak ada hantar atau tidak..damnnn sedih tak dapat buat koleksi sob sob sob...dan yang terakhir tahun 2009 dan untuk pengetahuan korang start dari 2007 ialah daripada agong Terengganu..yang ensem tuh hehhehe..tahun lepas 2010 ak ada bagi tetapi arghhhhh tidak tiada balasan..ak keciwa bangat si karna rummate ku mendapat balasan tatapi ak tiada..hai la naseb..
membuat kebajikan kesedihan yang ak dapat wuwuwu...

tidak mengapa dong..tahun ini kau harus berusaha lagi dan bersabar dengan balasannya ya (monolog dalaman penyedap hati keciwa)...


Sekian luahan hati cik sikulipat yang teruja erkk??

...........................................................................

p/s :
sesiapa yang teringin nak hantar ak boleh bagi alamatnya..senang dan simple je pun

Istana Negara,
50500 Kuala Lumpur.

kan senang jer..korang tulis la nama dia sendiri ya..takkan ak kena bagi juga kot ngeee

tahun ni last dia jadi agong wokeh so jom kita pakat ramai2 bagi kad kat dia ya..nanti tahun depan kita bagi kat orang lain plak hehehe

You Might Also Like

0 bUdak gEtah

Popular Posts

::kEkAnAk rEbiNa::

Flickr Images