haila perut haila badan haila nyawa

2:07 PM

Huarghhh..masuk hari ini dah 3 hari ak sakit perut lepas sahur..hampagas betulla..kang ak tak makan langsung nanti lapor plak jadinya bila petang menjelang hmmm...berturut-turut 3 hari tepat jam 5.30am confirm perut memulas-mulas bak buah pulasan erkkk hahahaha...ak nih kena gastrik ke..appendik ke..arghhhh minta simpang la dengan segala jenis penyakit..tak nak ak operate sana operate sini..nanti habis parut perut ak hahahaha gilorrr

Semalam jugak hari ke3 puasa ak dan family hampir xcident..fuhhh alhamdulillah tak de pape kecederaan teruk dekat kami sekeluarga..aishhh habis la bapak ak kena keluar duet lagi nak perbaik kereta..itu pon baru 2 tahun lepas je kitaorang xcident gak dan skunk kena kuar duet lagi aishhh...dugaan bulan puasa la katakan...

ak rasala nombor 3 ni macam berpuaka plak dekat ak...damn minta jauh2 la benda nih
http://matcuoi.com


sekian hati gelisah cik sikulipat
...........................................................

mode mau tukar header kengkadang datang kengkadang hilang..cer bagi idea sket kat mana bley ak buat header yang simple2 jerk http://matcuoi.com


You Might Also Like

0 bUdak gEtah

Popular Posts

::kEkAnAk rEbiNa::

Flickr Images