Polaroid not Polar bear

6:56 PM

Omaagaaddd ak dah lama tercari-cari benda ni tapi tak terjumpa lagi..apa boleh buat fulusnya tiada sob sob sob...nak curi DSLR tak mampu dan lagi pun my bro dah curi satu..melepas ak hahaahaa...tapi kalau curi satu lagi pun kira ok la kan sebab dah jadi hak milik kekal ak hehehe..tunggu la ak dah dapat modal yang besar selautan pasifik, akanku renangi dengan cara kuak lentang berirama huahuahua

Tapi ak bukan nak cakap pasal di-es-el-ar ni...berbelit-belit nak terbelit sudah..ak nak cakap pasal polaroid..pasal ape...P.O.L.A.R.O.I.D. kau paham ke idak??tak paham sudah ggrrr emo...

Polaroid-300
Kau suka kebiruan bak lautan pasifik....erkk ke sebab mata kau biru

Kau ibarat kapas yang tulus mulus putih suci murni...
macam ak (angguk2 tak mau geleng)

Sepasang anak kembar boy and girl hahahah motifnya???

Kau penggemar setia nak mampus chocolate (^L^)

OMG OMG OMG..ak sangat suka yang kaler chocolate ni..lagi pun sebab ak suka makan choco so kira masuk dalam jiwa lara ak la tehehehe


Sekian angan-angan minah jenin cik sikulipat

p/s:
nak minang ak sila bawa yang kaler coklat tu dengan dark choco sekali hahahaha

Selamat Berbuka Puasa di hari yang ke 20 (^____^)

You Might Also Like

0 bUdak gEtah

Popular Posts

::kEkAnAk rEbiNa::

Flickr Images