Tika Di Rumah Membesarkan Diri Ini

1:28 AM

Halloooo...sebelum ni ak ada cakap yang ak balik ke rumah baru-baru ni kan..sebabnya mak ak yang suruh balik sebabnya juga adala....ahhahahaha ak selagi tak ada cuti panjang yang betol-betol panjang ak tak akan balik...jauh la nak rumah tambah-tambah buang masa jerk..nanti tak sampai panas katil ak dah kena balik study  wuwuuwu buang tenaga jerk kan...baik cuti lama-lama baru puas hati...

So berbalik kepada suatu masa ketika ak di rumah...balik sebabnya mak ak nak prepare our clothing for next year event...woahhh tetiba speaking plak budak ni huhuhu..yesss the event will be the first in our family...
jeng jeng jeng...so what is it? mai usha mai

kerja sambilan sebagai promoter..nak jemput ak jadi model tak hahaha

Sudah nampak itu benda yang dipegang-pegang? insyaallah tahun depan bakal dilangsungkan majlis abang ak yang tercinta...mudah-mudahan semuanya berjalan lancar ye daknya...doa-doakan la ye dan anda semua dijemput menghadirkan diri kalau berkesempatan ketika itu okay... 

Dan jom usha kad yang terbaik ak boleh cakapkan buat masa ini..paling simple,kemas dan menarik
both side dalam satu kad dan memang cun habisla..dah macam poster movie kat cinema dah ak tengok ahhaha..sampul kad pon cantik juga sebab simple tapi maaf ak tak snap plak gambarnya hohoho..sayangnya ak tak dapat nak pergi kenduri ni sebab ak di sini tika ini membusykan diri aishhh..sedihnya


terbaik dari ladang woahhh..

Sedih-sedih touching touching tak dapat pergi..ak masih bergembira di rumah sebab dapat membesarkan diri dengan masakan mak ak hehehe..tapiiiiii balik hari tu menggatalkan diri timbang berat..bajet still constant la berat ak ni sekali dah jadi sama berat macam akak ak...damnnnn ak harus menaikkan kembali jumlah keberatan ak ini hahahahha...so hari tu mak ak ada rebus haiwan dua alam ni hoohohooo


Macam hidup lagi jerk ketam ni...sekali tengok tenung-tenung renung-renung mata ketam ni..ak rasa macam dia tenung ak balik..siyesss ak jadi seram tetiba sebabnya..ak nak makan dia la hoohohohoooo..lepas tu esoknya pak dan mak menakan datang bawa sebiji buah tempatan iaitu.....



 Waduhhh lama bebenor ak tak makan buah ni...dan bila lama tak makan dan bila makan terus pusing-pusing pening-pening panas satu badan...giler sakit kepala ak lepas makan adehhhh dugaan hahahaha...korang nampak ulas-ulas buah itu..ak la yang kopek sendiri okay..jangan ingat ak tak reti pegang pisau woahhhh hahaha..kalau korang tak percaya sudahlah ak sedih bersendirian ecehhh lalalalaaaa

Dan habis sudah cerita ak di rumah...dan ak tika ini sudah pulang ke dunia nyata untuk menempuhi ujian yang paling besar dan mencabar buat kali terakhir...final exam yang sudah menapakkan dirinya dan ak tika ini juga baru lepas satu paper hohoho cuakkkkk!!!!

Selamat tinggal...daaaaaaaa

You Might Also Like

0 bUdak gEtah

Popular Posts

::kEkAnAk rEbiNa::

Flickr Images