Happy Family Part 1

9:36 PM

Assalamualaikum..Hai..Halo..Aloha..

Baru-baru ni ak pulang ke kampung halaman iaitu Kedah Darul Aman..so tak sempat nak meng'update' blog ni walaupun dekat rumah line memang tersangat clear huhuhu..sebabny nanti-nanti saja ak ceritakan dan sekarang ni ak bukan nak bercerita tentang kisah balik rumah tapi sebaliknya..

Tengok tajuk post ak mesti korang tertanya-tanya takpun...tak rasa apa-apa??hishhh touchings ak...mai sini ak nak bagi tahu jala apa maksud entry kali ini..beberapa minggu yang lepas tanggal 121211..tarikh dah cantek dah tu hehehe..berbalik kepada tarikh itu masa itu tika itu..ak dan member-member aka cik sikulipat and the geng menganjurkan ecehhhh..mem'busy'kan diri masing-masing untuk turun padang bagi sokongan untuk event petang itu...

Walaupun tak semua yang dapat datang tapi masih berbaloi-baloi juga dengan jumlah yang dapat tampilkan diri..daripada tak ada langsung so kira okay la dengan yang ada tika itu huhuhu..lagipun masih ada yang datang walaupun sedikit terlewat..janji kitaorang semua puas hati walaupun berpeluh-peluh mengadap matahari yang panas terik..

Tanpa membuang masa dipersembahkan hasil photogenic not photogedik cik sikulipat and the geng hehehe..










Cik Puan Amni aka Meni

Pakcik Amar Haizam
ak nak ucapkan terima kasih kepada tuan empunya DLSR iaitu 2 kekanak rebina di atas
Cik Puan Amni aka Meni dan Pakcik Amar Haizam

Tanpa korang tak wujudlah aksi-aksi photogenic kekanak rebina Manufacturing hehehe

Akhir kata..nantikan bahagian ke2 daripada cik sikulipat and the geng
Chow Cin Cau.....jom pekena cincau kekekkeke

You Might Also Like

1 bUdak gEtah

Popular Posts

::kEkAnAk rEbiNa::

Flickr Images