Pengembaraan Geng Sedutan

1:26 PM

Hehehehe tajuk entry yang nak ciplak movie si upin ipin plak yerkk...minta izin la ya kepada tuan penerbit..hmmm tapi mana sama sangat pon ye dak sebab ak yang reka sendiri kekeke..
tak nak mengaku kalah hohoho

So sebelum ni ak ada cakap yang ak dan geng sedutan telah berjaya keluar buat terakhir kalinya heheheh... macam baru kuar jail je hihihi...apa-apa pun kitaorang still dapat bercanda bersama-sama sebab kebarangkalian nak jumpa semula lepas ni sangat tipis ㅠㅠ

Dan kemanakah kitaorang membawa diri?? tak lain tak bukan padang pasir Malaysia hehehe..mesti korang fahamkan tempat ni kat mana..tipu bebenor kalau tak faham langsung hohoohooo

Jom layan kerenah geng sedutan yang sepatutnya boleh jadi kaya kalau meniaga hasil sedutan masing-masing hahahahahhahahhhaha

cik Dee dan cik Liana
with her chicken pepper + egg

with her curry beef + egg

and me chicken pepper + forever cheese

Pepper lunch always the best right^^
 This pepper lunch set come with any kind of side dish....and for me I always love the seaweed soup <3
There are mash potato, ice cream and can't remember the rest hehehe...

we're the Geng Sedutan


Can guess what are our similarities...yeahhh our bright smile (^___^)



Looks like I'm floating right ahhaha
 Tetiba ak jadi segan dengan korang tunjuk pic ni ehhehehe...bajet nak ayu-ayu la kan pakai skirt bagai hohoohooo...so not me la suddenly becoming feminine like this...just ignore this silly girl kekeke

So the whole day hanging around with my Geng Sedutan with nothing to buy...hahahaha just keluar makan, jalan-jalan sampai sakit-sakit kakiku ini..bajet nak tengok wayang tapi semuanya tak menarik langsung..lastly makan jela jawabnya..bak kata member ak ni
"Pain No Gain"

But yang lebih penting we gain the fun and laugh the whole day....


hehehehehe that's all for today...
Goodbye...Anyeong...Sayonara...

p/s:: 
maaf ya kepada yang telah diignorekan pada hari itu..sebabny ak segan dowhh orang tengok ak lain bebenor dari diri ak yang sebenar ahhahaha

You Might Also Like

3 bUdak gEtah

  1. wahhhh wahhh...bru nk nego PAKAI PASHMINA baghu..ghupenyerr ade lg gempak ma...SE-KIRT!! hehe..

    ReplyDelete
  2. wani!! cam hantu xde kaki..huhu..tanjat boboy..haha

    ReplyDelete
  3. suzai:: ahhahah malu i..u la tak mau pakai sekirt dgn kita

    liana:: kekeke hebat tak ak bley floating

    ReplyDelete

Popular Posts

::kEkAnAk rEbiNa::

Flickr Images