Contest ke? Mampukah Aku lalalala

1:24 AM

Halo people..update update hari ni just nak tunjuk hasil keja ak men'design' logo company for my english group...bajet hebat la sangat kan ak ni hahaha..padahal guna words je pun...aishhhh ak hanyalah budak yang low profile aja dan segala keburukkan sila ketepikan sekian...

waduh dah tak centre dah kepala ak di pagi-pagi buta ni....so jangan korang pun jadi macam ak

jom layan kerja bertauliah ak pada hari ini kekekke


So amacam..hebat tak budak ini hahahaha angkat bakul sendiri 
damnnnn down ak camni wuwuwu

Sebab ak dah down..sila teka apa maksud di sebalik logo company ak ni..
kalau korang dapat teka jenggg jenggg jengggg...

"NO KOMEN"

hahahahahhhahhahahah

Takpon korang nak something daripada ak ke...aishhh ak ni hanyalah seorang student yang menampung dirinya dengan hutang si Pi Ti Pi Ti Pu hehehe


Sudah-sudah wahai si cik sikulipat..sok pagi engkau ada kelas jam 8.30 pagi...sekarang sudah lewat kang memang mata panda kau tu tak akan surut-surut huahuahua

Sekian..selamat magi (malam+pagi) semua hehehe
*tetiba ak lapar maggi aishhh perut-perut

You Might Also Like

0 bUdak gEtah

Popular Posts

::kEkAnAk rEbiNa::

Flickr Images