Tagging Kembali

7:39 AM

Wahhh bangun-bangun mengadap lappy..memang terbaik la budak ini huhu...so benda pertama ak akan buat ialah menggodek-godek blog yang tak seberapa ini sambil menanggung bunyi-bunyi perut yang meragam lapar..dan kali ini adegan mengeta sudah kembali yohohoohooo dan ak telah ditag sama cik bayusenja dan juga cik mira si pecintabiru

methodnya sangat simple okay
......................................................................

THE RULES

  1. You must post these rules.
  2. Each person must post 11 things about themselves in their journal.
  3. Answer the questions the tagger set for you in their post.
  4. Create 11 new questions for the people you tagged to answer.
  5. You have to choose 11 people to tag and link them on the post.
  6. Go to their page and tell them you have tagged HIM/HER.
  7. No tag back!
  8. No stuff in the tagging section about ‘YOU ARE TAGGED IF YOU’LL ARE READING THIS YOU LEGITIMATELY (a.k.a TRUST, REALLY, WILL BE HONESTLY) HAVE TAG 11 PEOPLE
........................................................................
11 Things About Me 

1. Bakal menamatkan study tahun depan dan bakal menanam anggur
2. Masalah, hati gusar, sedih tak tunjuk kat orang termasuk parent sendiri
3. Panas baran macam bapak ak hahaha
4. Suka perkataan shopping tak pun window shopping
5. Layan kartun walaupun dah tua bangka lalala
6. Member-member kata ak ni seorang yang cepat 'delay'
7. Blur dengan diri sendiri sometimes
8. Pemalu orangnya hahahahahah
9. Sangat teringin nak seorang adik erkkk
10. Hantu dark chocolate
11. Penghabisannya...ak giler-giler teringin nak bungee jumping ^^

..................................................................

Dan disebabkan ak kena tag oleh 2 orang kekanak rebina so questionnaire being pick randomly yohohohoho...moga-moga puas hati la yer dengan solution ak nih ^^

1. Berapa ramai ex yang korang dah ada?
Erkkk tak ada sebab masih mencari ahhaha tak sedar dah tua

2. Korang ada secret admire tak?jangan tipu ok...
Memang ada sangat pon teheheheee

3. Henfon yang korang pakai skunk?
Sony ericsson zaman tok naduk..takde bajet nak tukar lagi

4. Movie terbaru korang tengok..best tak?
Twilight Breaking Dawn..okay la janji nampak jacob ahhaha

5. Esok kawen korang nak berapa orang anak?
Terserah pada rezeki dan takdir hehehe

6. Lagu hits apa korang suka nyanyi kat bilik air?
Tak terfikir nak nyanyi plak kekekekeke

7. Korang pernah datang Penang tak?
Pernah sangat-sangat

8. Korang rasa bila saya (cik bayusenja) akan kawen?
Insyaallah..kalau ada jodohnya aminnn....

9. Korang pernah nampak antu tak?kalau ya antu apa?
Mintak simpang tak nampak benda-benda camni hoho

10. Barang apa yang penting dalam hidup korang?
DUIT..takde semua benda tak jalan tambah-tambah bila nak makan ahhaha

11. Apa maksud selamat tinggal dalam Korea?
안녕 (Annyeong)..tak tau gak memang ak ni bukan antu Kpop la jawabnya hihi

....................................................................

Soalan yang paling senang nak jawab

1. Kenapa buat blog..best sangat ke?
2. Dalam seminggu maximum berapa duit korang habis untuk makan?
3. Ak layan kartun so korang plak?
4. Anti Kpop dan pop2 yang lain?suka Mpop jer?
5. Maksud nama korang selama ni?
6. Suka benda extreme?
7. Habis belajar nak sambung lagi ke kawen jer?
8. Pompuan layan bola..korang rasa?
9. Senang tak soalan ni?
10. Korang rasa ak baik tak? 

ahhahah last question soalan nak kena lempang...
Sekian serba sedikit pasal diri cik sikulipat...

Mai sini jawab sini


Dowhhh stressss btol ak bila nak tag reramai camni hahahaha...
Neway selamat menjawab......

You Might Also Like

1 bUdak gEtah

  1. harrrrrrrrrrrrrr sudah!! penat hakuh!! haha XD

    http://sizzlingsuzai.blogspot.com/2011/12/11-facts-that-will-make-you-dance.html

    ReplyDelete

Popular Posts

::kEkAnAk rEbiNa::

Flickr Images