Kisah di Hujung Semester

8:15 PM

Hai kekanak rebina sekalian...
Lama tak mengupdate sebab tersangat busy dengan kerja yang bertimbun-timbun tunggu masa nak runtuh jerk...nasib baik ada penghadangnya so bertahan dan kukuh di situ huhuhu..dan selama tak memunculkan diri, kepala banyak pusing sebab terlalu sendat dengan ilmu-ilmuan ahakssss...bajet seorang student cemerlang la sangatkan aishhhh mudah-mudahan... 

Hari ini cuma mau cerita kisah hidup di penghujung semester..so far diri ini dihantui dengan overload of work..pelbagai kerja perlu disiapkan ditambah-tambah dengan assignment dan kuiz..setiap hari ada kuiznya so boleh mereng kepala ak ni huhhhh...2 hari berturut-turut migrain jerk kepala ak ni tapi diteruskan juga bacaannya..kalau teruk bebenor hasil kuiznya maaf jela yerk..

So sekarang dah settle 2 presentation dan 3 kuiz..tinggal lagi 2 presentation harus ditempuhi..satu subjek core course dan yang lebih penting final year project ak...dup dap dup dap bila dok fikir-fikir fyp ak nanti..itu belum difikirkan final exam yang bakal berlangsung tak lama lagi..woahhh sesak nafas dibuatnya...

Jom intai tarikh keramat budak yang berangan nak jadi Engineer satu hari nanti hohoho

 FINAL EXAM

29/12/11 
 CIM  

6/1/12     
EOP

7/1/12    
 PDD 

10/1/12    
 ERGO  

11/1/12     
PRECISION

13/1/12   
  MGT  

Waduhhh parahhh parahhhh..so silalah penuhi masa anda mengadap buku dan bukannya mengadap lappy sambil on9, blogwalking, gosip-gosip mahupun facebooking...ehhh bw boleh dimaafkan ehehehe


Sekian akhir kata cik sikulipat mengundur diri..

p/s::
member ak kata ak ni tak macam orang yang amek 21credit hour..melepak jerk kejanya..dah tu boleh keluar merayau bagai..hahaha kestressan ak tak akan ada sesiapa yang akan tahu yerk roommate..walaupun kau nampak ak macam ni sebenarnya ini bukan diri ak yang sebenar..

erkkk tapi ak still a human being la....
jangan kau takut dengan ak pulak heheh..sebabnya ak selalu makan bila dah kebulur ahhahahha..

You Might Also Like

2 bUdak gEtah

Popular Posts

::kEkAnAk rEbiNa::

Flickr Images