Contest "Splashy moment" by fiqkbe

7:33 PM


yeahhh tengok pade tajuk contest sememangnya ak amat gemor sekali bila ada kaitan dengan splashy splashy air nih heheheh....


mau join korang klik je kat banner di atas tu wokehh....

syarat-syarat penting...
1-buat entry Contest "splashy moment"
2-copy dan paste banner contest dan link balik
3-sesungguhnya letak satu gambar yang ade kaitan dengan air
4-tag minimum sorang member
5-link entry korang kat link contest
6-jadi follower Me&KBE @ Galeri Foto Me&KBE

hadiah yang dipertaruhkan sememangnya ak suka skali...korang nak tau kena la terjah blog tuan empunya ya...

Due date :: 10 Mac 2011 jam 11:59pm

dan gambar yang ak paling suka adalah...jeng jeng jeng
dan kamu yang telah ditag mari sini join cepat lalalla


You Might Also Like

2 bUdak gEtah

  1. wee... best nyer! =D

    terima kasih sbb join contest fiq. semoga berjaya =)

    ReplyDelete

Popular Posts

::kEkAnAk rEbiNa::

Flickr Images