Gembira diselaputi Serabut

12:54 AM

huarghhhh....tajuk entry yang touching habis...macam orang tak betul pon ade gak..dah happy happy tetiba jerk serabut bak sabut kelapa...hatiku ini gembira sudah semestinya sebab ak dapat jumpa oppa oppa kesayangan for the second time walaupon ak still tak dapat nak wat skinshipkan...ecehhh itu jerk yang difikirkan...ish ish ishhhh

dah dapat jumpe bukan main happy giler bangat la sampai tak ingat dunia yang semakin kelam adehhhh damnnnn lor...sesungguhnya bila habis jerk dunia khayalan dan kembali ke dunia nyata...segala penat makin bertambah-tambah hahahaha....padan muka diri sendiri yang tak sedar-sedar khayalan tuh hanya sementara jerk huhhhhh

keserabutan melanda diri ini dengan kerja bertimbun-timbun bak sampah sarap yang tak luput-luput kat bumi nih hahahahha...mari sambung siapkan kembali segala jenis kerja wokehhh...

p/s story kegembiraan akan disambung di kemudian hari....

sekian dari otak tak betul cik sikulipat...otak otakkkk

You Might Also Like

2 bUdak gEtah

  1. yup, cpat sambong letak ape sje gamba y ada! hehheehe..nk tgk2..!!

    ReplyDelete
  2. weee.jeles2!!n tolong jgn gedik2 nk skinship bgai!n sile kembali ke alam nyata yg scary n study!!hehe..good luck wanie!

    ReplyDelete

Popular Posts

::kEkAnAk rEbiNa::

Flickr Images