Surprise from my Lovely Sistas

8:53 PM


huahauhau..baru nak mengupdate pasal surprise party kecil kecilan from beloved mecha sistas hehehe...nak dijadikan cerita ak mati-mati ingatkan nak pegi makan kat restoran ke mapley ke ecehhh..macam ak layan sangat mapley nih..melayu jerk mamak no ok hahaha....wokeh sudah lari topik..berbalik kepada surprise party..ak,cik yana dan cik salmi..tiga orang boodak yang diraikan yeahhhhh...sungguh teruja bila diajak kuar makan kerna kami memang kuat makan ahaksss

sampai aje di tempat kejadian...ak dok tanya jerk.."mananya kedai makan?"hahaha "depan je tuh...jom jalan depan je lagi"..hahahahha hampeh kena tipu edup edup padahal ak tau memang tak wujud pon restoran dalam taman gargargargar...apeda lurus bendul tol ak nih

yeahhh sampai jerk dah nampak domino dan kek..wahhhh tokozut beruk la sangat kan kuikuikui...dan tetiba plak nak ujan time time camni..lebat plak tuh aiyakkk tapi hape kitaorang kesah janji dapat makan..sesungguhnya perot ak time tuh dah tak ley dibendung lagi..asyik berkarok jerk bwahahaha...

dan sesi melantak pon bermula dengan jayanya ehhehe...bercakap pasal surprise nih..my sistas dah banyak kali belikan kek kat kitaorang..wah terharunya ak...sebab ak tak pernah pon bagi kek kat diorang...sekadar bagi present jerk hehehe...tu pon kira surprise la tuh idaknya kan hehehehe...
wokeh tanpa melengahkan masa lagi dengan potpet ak yang berjela-jela..kita layan dulu gambar gambar di tempat kejadian...zasssss

wokehh ini kek manyak sedap..choco plus blueberry slurppp..Love you too akak2

sistas yang perangai gila gila macam ak ahakss...tudung purple dan kuning tuh roommate ak dari first sem sampai skunk woott wooottt..kitaorang memang tak ley pisah kekeke

tu dia otai otai dah datang hehehe

2 boodak yang kena tipu cik yana dan cik salmi kekeke...termasuk la ak hahahaha

yeahhh one hepy family..cube korang tengok restoran yang kna bersila bwahahahha

makaseh kepada my beloved sistas...kak aton,kak seri,kak ojah,kak tata dan kak mija...ni la laz bestday ak dengan diorang sebab lepas ni dah tak jumpe..wuwuuwuwu sedihnya...
selamat berjumpa lagi time konvo yerk hehehe

sekian kesah edup cik sikulipat bersila di lantai marmar bertemankan ujan heheheh

You Might Also Like

1 bUdak gEtah

  1. weewit!!lambatnye la post nie..dh basi!!hehe..2la sedeh dh pasni ssh dh nk surprise2 party dh..one of the best things to plan. the excitement to make the success surprised party is a great feeling!haha..love u guys too <3

    ReplyDelete

Popular Posts

::kEkAnAk rEbiNa::

Flickr Images