Bercakap dengan diri sendiri

6:35 PM

huarghhh makin nak habis sem la makin menjadi kemalasan ak nih OMG...ape nak jadi la dengan ak nih..cube la jadi rajin sikit macam budak nih ke huhuhu..baru la bley jadi dean list tiap-tiap sem huhhhhh...dasar budak yang pemalas aiyakkkk

tapi bila ak start je buka buku camni la jadinya...ntah ape yang masuk dalam kapla otak ak nih...tapi lain plak kalau komik ke novel ke..zasss senang je habis tak sampai sehari ahhahaha


pastu dalam kelas plak..asyik nak katup jerk mata ak nih..penat ak minum air sampai kembung..makan gula-gula sampai nak rosak gigi erk ahhahah

da comel cam ak tak bwahahaha....

bile ak dah jadi camni...too much of relax and too much of wasted time..suddenly feel scared already lor...bit by bit feeling so depressed...huarghhh


now must study harder since the final exam is in 16 days more...aishhh final is coming but why does the work is still keep growing..the more the merrier??erkk for god sake stop it already...my brain can't be functioning anymore...

cik sikulipat the non functioning little girl q(0_0)p

p/s tetiba jerk nak berspeaking plak hahaaha...

You Might Also Like

2 bUdak gEtah

  1. heee... standard student la macam tu.... kompem last2 minute baru nak study.. pastu sendiri pecah kepala.. ngan kawan nak minta ajarnya.. time tu rasa ringan je kaki ngan tangan... heee

    ReplyDelete
  2. hahah last minute study tuh mmg payah nak elang..dari skola lg terbawa2 ish3...

    ReplyDelete

Popular Posts

::kEkAnAk rEbiNa::

Flickr Images