Lets release your stress

3:18 PM

huarghhh stresssssss...walaupun sudah habis satu paper yang macam tettttt...esoknya bencana lain plak yang bakal nak datang...dah la time tak kena langsung ishhh..cubela ko wat petang ke tak pun tukar lusa ke..tak ar ak pening kena sumbat-sumbat sampai muntah hari nih...

so hari ini ak mau release stress ak nih dengan dengar lagu nih..walaupun korang bakal rasa ak nih macam kekanak rebina lagi tapi ada ak kesah hahahah..jom layannnnn



sekian cik sikulipat si kekanak rebina yang comey lalalala...

You Might Also Like

2 bUdak gEtah

  1. ooooo sabo wani... sabo... kalo tak sabo kita bako... kita bako.... hahahha

    ReplyDelete
  2. hahahaha..sapa stuju buat tangan macam saya...lallalala

    ReplyDelete

Popular Posts

::kEkAnAk rEbiNa::

Flickr Images