Contest Study Cun

3:11 PM

wokeh setelah sekian lama ak ditag oleh tuan empunya contest..dan setelah godek-godek album ak nih sudah semestinya ak lagi pening sebab ak takde rupa2nya pic time tengah study..hahaha bajet khusyuk giler la time dengar lecture..huahuahau naseb ade satu jerk dalam simpanan tapi tak tahu la kan cukup syarat-syaratnya hehehe...

seperti biasa syarat-syarat contest
2- buat entry Contest Study Cun dan letak banner kat post dan sidebar
dan linkkan balik kat sticky post
3- letak satu pic je
4- cerita sket pasal pic korang
5- tag 2 orang atau lebih

Due Date :: 11:59 malam 5th April 2011
...............................................................

gambar pertaruhan ak nih tak comey pon..cukupla ada buku depan mata tuh kira study la tuh hahaha
time nih ak tengah ada kelas Korea wokeh...seonsaengnim tengah ngajor ak ngan member ak nih sebuk bergambor..huhu naseb baek la member ak nih nak gak amek gambar dengan ak..kalau tak dalam kenangan gak nak imbas balik ape yang ak dah blajor selama ni hahaha

abaikan ghupa selenga ak ini hahaha...ati mau gumbira bila dapat masuk kelas ni yeahh

dan anda yang wajib join hahaha


You Might Also Like

3 bUdak gEtah

  1. weiii....x leh buka pn shikinbudakbaik 2.....

    ReplyDelete
  2. hehehee..inikah tag terbaru anda utk sy??? XD haha tq ek...habeslah anda sy sudah suke si woongie chomel itu! XP but dun worry admire je xlebeh.....~ haha

    ReplyDelete
  3. check~~

    thanx join our contest.good luck..follow up untuk tahu hadiah kay~~

    ReplyDelete

Popular Posts

::kEkAnAk rEbiNa::

Flickr Images