Extreme thing is my fav0urite^^

3:12 AM


yeahhhh..mari sini ak mau update kisah edup ak sepanjang bulan ini...salah satunya main something yang extreme dan adventure with my friends dan akak-akak kesayanganku ecehhh...perjalanan kitaorang bermula ke Bukit Cherakah Shah Alam...sampai aje kat situ ak memang teruja habis la sebab dah nampak depan mata ak benda-benda yang bakal kitaorang lalui nanti..perghhhh ayat skema ahhahaha...mau tengok camne rupa tempat nih mai klik sini

tanpa membuang masa yang ak memang tak nak buang pon..jom layan kerenah bebudak yang tak sabor ala-ala nak bunuh diri ini hehehehhe.....

ini time baru sampai dan on the way ke tempat kejadian hehehe...teruja dapat naek open bas yang konon-kononnya laju macam roller coster hahahaha...
dan sekarang kitaorang dah sampai dan mari kita berkecut perut gayut-gayut ala-ala cik nyet hhohohooho...zasssss anda BERANI????

.....................bersambung ke post lain kerana ak malas nak upload panjang-panjang

sekian aktiviti cik sikulipat

You Might Also Like

1 bUdak gEtah

  1. waaaaaa..... ramainya kawan2 comei.... heeee

    ReplyDelete

Popular Posts

::kEkAnAk rEbiNa::

Flickr Images