Pesanan penaja (",)

4:18 PM

Serabut...
Usah disebut-sebut...

Tabah...
Jangan dok gelabah...

huhuhu pantun dua kerat untuk korang yang bakal berdepan dengan musuh ketat korang nanti...tak lain tak bukan final exam

sebut jerk pasal exam semestinya ada tarikh keramatnya dan tarikh keramat ak jatuh pada...

31hb 3 2011...
1hb 4 2011...
4hb 4 2011...
11hb 4 2011...

cun tak jadual exam ak for this semester...macam hampagas jerk ak tengok..dah la dekat2 pastu yang 4hb ada 2 paper and yang tak ley blah last paper jarak jauh giler...

so pape pun ak tak ley nak ubah-ubah benda yang dah digubah hhahaha...redha aja dengan ketentuan ilahi ecehhh bajet touching2 poyo jap lalala...

buat kengkawan satu major dengan ak...
"ALL THE BEST BABE...d(^___^)b"


good luck also to all who'll be having your final paper OK...
struggle early and not on the last minute...
jangan jadi macam ak yang asyik dok struggle last minit jerk kuikuikui...
and lastly wish best of luck for me too...
mari amalkan sistem barter ok lalalala..
kalau tak nanti ak sedih tak ley nak jawab exam ahaksss...

sekian pesanan penaja cik sikulipat...

You Might Also Like

3 bUdak gEtah

  1. makaseh akak ojah...
    makaseh cacing...
    huhu terharu den hahahaha

    ReplyDelete

Popular Posts

::kEkAnAk rEbiNa::

Flickr Images