Peace Contest (^_^)

1:54 AM


yohohoho..ari ni jumpe blogger baru so jengah sekejap kat blognya...sweet and simple...makaseh ak nak ucapkan sebab jengah blog ak..kamsahamida!! thank you!! arigatou!! xie xie!! terima kasih!!
jengah jengah jumpe la plak dengan contest yang die join..hmmmm menarik tuh..ak pon nak join la lalalalala....

.................................................................................................

contest kali nih berkaitan dengan "Peace"...pape gaya korang bley buat janji ade peacenya..tak kira in group or individual sebab tuan empunya dah sediakan banyak jenis kategori untuk korang..tapi yang pasti korang hanya bley hantar satu je gambar peace korang dan kategorinya adalah "SECRETO DE AMOR" dari tuan empunya sendiri hehehehhe....nak tau kategori korang so bawa bawa la bersabor ulasan seterusnya dari die..hohoho


korang nampak tak gambor kat atas nih??nih la tuan empunya badan yang anjurkan Peace contest..so pape info korang bley jengah blog die sambil blogwalking wokeh...klik sini tau PEACE contest
tapi ak nak gtau gak la syarat syaratnya hehehhe

1. follow la blog die so bertambah la fwen kite kan...tak salah pon sebab kite sama sama yang untung hehe
2. korang ialah blogger Malaysia
3. letak banner contest kat N3 dan sidebar
4. tag kawan korang..3 ke brape pon takpe
5. tinggal link N3 korang kat blog die

TAMMAT :: 1 JANUARY 2011
GIFT :: mystery gift (^_^)
......................................................................................
dan kat sini gambor peace ak yang ak pon tak tau nak masuk kategori mana yohohoho
peace dari ak yang serba hitam...tapi ak bukan black metal wokeh hahaha

tagging my dear fwens

You Might Also Like

2 bUdak gEtah

Popular Posts

::kEkAnAk rEbiNa::

Flickr Images