makaseh tag saya dan sila tag lagi hahahah

12:32 AM


yohooohoho...di sini saya mau mengucapkan makaseh pade thesmuff91 kerna mengeTag saya...cewahhh N3 sopan plak ahhaha...

25 randoms nih ak dah de buat dah before nih dan kalau encik thesmuff91 mau melihatnya sila klik sini yerk...hehehe

tapi maybe ak boley tambah sket pape yang patut tentang perihal diri ak nih huhuhu..tapi tak la manyak sangat pasal otak kosong sket lalalala
1. ak sangat suka binatang..korang bagi jerk binatang pape pon suma ak nak pegang pegang hahha...tambah tambah yang korang geli tula lagi ak suka pegang gargargar...
tak caya nah ak bagi bukti..naseb tak makan jerk wekkk

nih baru yang kecik..yang beso xde dalam lappy plak huhhh cdeynya hehe

2. tapi banyak banyak binatang yang menci...jangan tekezut plak...ianya jatuh kepada serangga ahhahaha...ak manyak menci sama serangga..pasal manyak kaki woahhh ewwww..pehal la ak suka yang takde kaki dari yang ade kaki hahahaha

3. pasal ak menci serangga...huahuaha satu ari mimpi spider kejar ak..gilorr..last last nak elak..gedebushhh jatuh katil ahhaha siot tol spider nih maen kejor kejor ak dalam mimpi lak..jadi stuntwoman ak jap malam tuh hahaha

4. N3 before nih ak tak gtau amek kos apekan..so meh sini ak nak gtau..skunk ak student lagi..majoring in Manufacturing Engineering...macam pembuatan la hendaknya...bak kata member ak..kita nih jadi minah kilang la jawabnya yerk ahakss...pasal manyak ke arah kilang la katakan..tapi tak semestinya sangat...

5. pasalnya manyak gak menda ak blajor yang takde kaitan dengan manufacturing..bagusla gak kan..luas ilmu pengetahuan sket...bagus gak uia nih walaupon memang gilor manyak cehhh

6. skunk nih ak dah naek 4th year...mudah mudahan perjalanan edup ak nih sempurna,aman damai la hendaknya aminnnn...ak dah tak sanggup dah nak sambung blajor lagi cewahhh..tapi kalau ade rezeki plus money boley lagi kan hehehe

7. masuk 4th year memang pening..skunk dok nanti nanti eit plak..erkk maksud ak industrial training...member2 ak kat U laen suma dah wat praktikal..ak kat sini baru nak start hahaha..omg tatotnyaaa

8. ehmmm..ape lagi ak nak meraban nih aishhh...macam korang dah tau ak orang utara tapi bagi yang tak tau dan yang baru nak tau..mesti diorang kate ak nih orang pantai timur..ahaakksss ade rupa ke ak nih..ececece putih la katakan hahahha putih la sangat piirahhh

9. cakap pasal sukan plak..ak suka suma jenis dan yang paling ak suka BOLA...hahaha minah bola sket ak nih..tapi bila ak dah masuk U..susah plak nak tengok damnnn...pasalnya tak suma member ak layan bola so..bubye bola hahahaha

10. wokehh lastly..manyak manyak sukan yang paling fail time skola dulu...lompat jauh hahaha..pe kena mengena bola dengan lompat jauh??? ahhaha tapi yang pasti memang fail la...berat badan kot sampai tak bley nak terbang huahuhua...

sekian fakta yang memang ak puas perah pulas pusing kekeke
dan sesape nak tau..kenal..ngorat encik smuff sila ke sini hehehe

You Might Also Like

2 bUdak gEtah

  1. waaa..dah buat tapi buat jugak demi saya..thax2..hehe...so awak nie ley dipanggil senior nie..huhu

    ReplyDelete
  2. hahaha senior la sgt..x sedar dri dah tua tp still lagak mcm boodak ahhaha

    ReplyDelete

Popular Posts

::kEkAnAk rEbiNa::

Flickr Images