271210 is my Day

10:55 AM

yeahhhh akhirnya ak berjaya masuk umo 22 tahun ahhaha..muda lagi tuh wokehh...dan ari nih baru 2 ari ak menjadi boodak berumur 22 tahun hahaha...jangan jelez yerk wekkkk...makaseh..thankiu..arigatou..komawo for all my friends sebab wish kat ak..tak lupe gak pade family ak yang jauh nun di sana...ak ingatkan diorang dah lupa tapi naseb baek la maseh ingat lagi ahhahah..bajet cdey woahhh tak wish kat ak hehehe...makaseh gak kepada member ak yang bagi present comey...makaseh farhin..makaseh ezzah....wewiiitttt sayang korang semua....muahhhhhh http://matcuoi.com
cik hamster pon nyanyi kat ak..korang tak nak ke hehehe

kek dapat dari B..walaupon takla sebijik tapi makaseh yerk...
ak nak lagi kek hahaha..cepat kasi kat ak

present yang tunggu tunggu mana nih..wuwuwu jangan kedekut ngan ak ok http://matcuoi.com


sebab ak suka choco especially dark choco...so makaseh kepada cik yana wewiittt http://matcuoi.com

and lastly ak nak wish gak kepada semua member ak yang sambut birthday sama tarikh ngan ak..tarikh keramat nih...hepy birthday pada korang semua http://matcuoi.com

sekian..xoxo

You Might Also Like

0 bUdak gEtah

Popular Posts

::kEkAnAk rEbiNa::

Flickr Images