maysaa is not mesia

9:31 PM

131210..kalau 11 kan cantek lagi nombor tuh hohoho..ak bukan nak cakap pasal nombor tapi pasal ape yang ak buat on that day...

firstly..arini la bukaknya sem baru bagi boodak bernama nur syazwani aka wanieychan aka cik sikulipat...tapi bukaknye bukan dalam keadaan yang hepy tapi memenatkan..ceittt porahhh...bangun awal pagi kena pegi buat add manual..beratur nak amek borang je pon tapi panjang macam nak beli tiket konsert..ahahaaa sampai je depan kaunter..staff nih buat hal lak..memang nak kena flying kick ak ke hape...huhhhh
pastu settle je add manual...petang masuk first kelas hahaha...kelas pagi dah monteng so pegi kelas petang plak hahahah..pastu monteng lagi satu sebab jeng jeng jeng.....wekkkkk miss sizzling suzai ngajak ak pegi maysaa event yuna dan hana tajima....

kita orang kuar pon dah lambat dah sebab miss sizzling demam dan ak da kelas before tuh..ingat dah tak jadi pegi tapi miss sizzling teringin gak nak pegi so ak on je hehehe...nak cari tempat event plak tak jumpe2..sesat macam ayam tak jumpe rebannya hahahha...

akhirnya sampai gak kita orang kat situ..damnnn memang tak sangka kat situ pon sebab new building lor...hahahah sampai2 je ak blur jap pasal tak kenal suma orang hahaha pastu miss sizzling bermula aktivitinya...kachak kachakk kachakkk hehehehe

ramai yang dress up cun melecun..thumbs up la ak bagi kat diorang nih heheheh akhirnya dapat gak ak jumpe miss yuna dan miss hana..memang cantek la diorang berdua nih..jeles ak..kulit pon licin dowhhh...pewitttt..miss hana tajima memang cute giler...suke tengok die senyum hehehe...
picca2 time event nih tak de kat ak..nanti ak hupdate sket2 pasal sumanye dekat miss sizzling

cakap pasal maysaa nih...nak tau lebih lanjut klik sini wokeh



sekian potpet ak...daaaaa

You Might Also Like

1 bUdak gEtah

  1. hahhahaa..
    akhirnye 2 AYAM YG CHOMEL pon jumpe reban die!!! XD

    ReplyDelete

Popular Posts

::kEkAnAk rEbiNa::

Flickr Images