Oliday wif faMilia

3:46 AM

http://matcuoi.com
oliday nih dah lama dah..just nak hupdate dengan picca je sebab before nih x bley nak letak pasal xde usb mau cucuk kat lappy ak nih...huhuhu oliday nih kita orang pergi Perak..pasal mau pergi antor akak ak balik UPSI..die ade final exam la kata kan...macam besa bile pergi Perak mesti singgah our 2nd home...naseb baekla my mommy beli umah nih..xla susah2 mau pergi tido hotel..mahal dowhh tido hotel hahahaha..apsal ak pakai baju kurung??x salah pon kan..sebabnya sebelum tuh kita orang pergi kenduri dulu...so isi perut dulu sebelum mau jenjalan heheheh..wokehh here my piccas...please comment and Njoy it although not using Dslr hehehhe..
skunk nih ak dah sampai dah kat my 2nd home...cantek kan pemandangannye..nih view padang golf bukit jana, Kamunting...dulu pokok sket jerk..skunk dah berseri seri gitu huuhuu

sekian saja dari ak...boodak yang comey gitu ahhahaha..perahsaannn kejap
sini ak mau kasi hadiah kat korang yang suke kucen...
kucen nih bukan aknye tapi orang yang dok kat apartment nih...
tuan empunya saya minta ijin mau letak pic kucen anda hehe..

~ special for all cat lovers ~ http://matcuoi.com

You Might Also Like

1 bUdak gEtah

  1. bestnya pergi holiday, ntah bila saya dapat pergi sana plak ek.

    Latest Entri :
    1) )Subhanallah,,Allah Maha Besar
    2)Cerita Pura-Pura

    ReplyDelete

Popular Posts

::kEkAnAk rEbiNa::

Flickr Images