111210

10:14 AM

http://matcuoi.com

ak bukan nak cakap pasal coding ke..tajuk movie baru ke tapi pasal kejadian yang berlaku pada hari bertarikh 11/12/2010...cerita nih jadi time ak ngan family ak on the way nak pegi kl..antor ak la katakan hahahah....sampai je kat gua tempurung...keta bergerak slow motion..slow slow nih ak tau mesti ada xcident...tengok tengok btol..ingatkan besa besa jela kan tapi rupa rupanya...
http://matcuoi.com bas express terbalik tepi selekoh...dalam gak la longkang tepi jalan nih...astgfirullahalazim...ramai gak la yang berenti..tak tau la nak tolong ke hape kan..ak doakan..mudah mudahan mangsa excident nih sumanya selamat la hendaknya...ak tak tau hape berita yang bakal kuar nanti pasal ak tak tengok brita lagi huhuuhu...

tula brita yang ak nak sampaikan pasal tajuk N3 kali nih hehehe...cakap pasal excident nih ak trauma sket..pasal penah excident gak dengan family ak walaupon xdela cedera parah tapi keta teruk gak la hehehe...so ak cepat trauma sket klau naek keta yang laju semacam pastu brek mengejut... http://matcuoi.com lagi satu klau keta tuh berenti dekat dekat dengan keta laen...perghhh bley tercabot jantung ak nih...
so klau bro ak ke bapak ak ke yang bawak camnih...ak cepat cepat la marah hahahha
http://matcuoi.com

http://matcuoi.com katakan tidak pade xcident wokeh...kalau korang sayang nyawa korang dan family atau pon kengkawan korang

sekian dari ak... up up and away http://matcuoi.com

You Might Also Like

0 bUdak gEtah

Popular Posts

::kEkAnAk rEbiNa::

Flickr Images