aDa aPa PaDa NaMa

2:47 AM


yohohohoho...nama owhh nama..apa ada pada nama korang...semestinya yang baek baek maksudnye kan...takkan la mak pak korang nak letak maksud yang tak senonoh...aiyakkk bikin malu jerk nanti hehehhe...ak bukan nak crite pasal nama ak tapi pasal nama blog ak nih...mesti korang pelik hape kes boodak nih letak name yang tak pernah wujud langsung dalam kamus dewan..apetah lagi kamus english hahahah
sebab utama ak letak name nih mestila dalam kapla otak ak ade korea jerk..so on the spot muncul la muka sorang makhluk ciptaan tuhan nih..hahahah pasal ak dah suka sangat...hamek ko ak pon taruk jerk name dia skali dengan nama ak..hahaha http://matcuoi.com

tengok die tunjuk kat ak..means die bagi kat ak sorang jerk yang bley guna nama dia hahaha...
kalau korang tak paham lagi nih ade simple elaboration sket...
haeniey = nama blog ak
hae = Lee Donghae
niey = waniey
so jadi la hae + niey = haeniey
http://matcuoi.com

kalau korang still rasa alasan ak nih memang tak munasabah langsung..hahaha bagi ak munasabah jerk wekkk..ni ade lagi satu alasan apsal ak taruk name nih...zassssssss

haeniey...
haeniey.........
cube korang baca slow slow sket....
http://matcuoi.com
hae............niey................
ada paham maksud ak??????
hahahha korang dah pening la nih..mesti korang fikir..pehal boodak nih gila ke hape
cube korang sebut lagi...sampai paham hahaha
http://matcuoi.com
jangan stress dulu hahaha...hae = heyyy...niey = ni
hey ni blog ak!!!
http://matcuoi.com
adakah korang dah pening??kalau ye ak saran kan pergi makan panadol dulu..pastu sambung baca balik N3 ak nih hahahah...kalau dah paham..jeng jeng jeng...takde pon hadiah kat korang hohhoho
http://matcuoi.com cume nih je yang ak nak bagi lalalalalalala


sekian....salam sayang dari ak "cik sikulipat"
http://matcuoi.com



You Might Also Like

2 bUdak gEtah

  1. hahaha...x tido lagi ka?...dia tunjuk jari uh bagi amaran uh..haha

    :)

    ReplyDelete
  2. ahhaha..amaran xde sape yg boley curik selain sya sorg ahaksss

    ReplyDelete

Popular Posts

::kEkAnAk rEbiNa::

Flickr Images