1st week outing

8:07 PM


masuk jerk semester baru, hobi ak mestila berusaha untuk kuar dari bilik yang serba tak indah ni hahaha...mentang mentang la keja plus assignment tak bertimbun lagi huuhuu...dalam seminggu jerk dah tiga kali ak kuar dengan member ak dan sumanya pergi dengan orang yang berbeza beza hehehe... http://matcuoi.com

firstly ak kuar dengan miss sizzling suzai...nak jumpa yuna dengan hana tajima la katakan..dan akhirnya selepas sesat dapat gak kita orang jumpe yeahhhhh!!! memang cantek kedua dua orang nih..pewittt http://matcuoi.com
kalau nak tengok pic ak ngan miss sizzling suzai..korang jemputla ke blog nye wokeh
alang alang die dah hupdate...zassss Maysaa
secondly ak kuar plak dengan B ak...sebab utama kita orang kuar satu jerk...nak tengok Harry Potter hahaha....dah time citer nih kuar ak kat umah lagi so harapan ak cuma nak tengok time buka sem nanti dan akhirnya tercapai...yeahhhh!!! http://matcuoi.com

makaseh pade my B sebab ajak ak kuar...rupe rupenya maseh ramai yang belum tengok lagi HP nih...wahhh terkesima kejap ak hahaha...dan ranking yang bley ak bagi untuk citer HP part 1 nih ialah...jeng jeng jeng 4.5/5 sahaja...apsal tak 5/5??sebabnya ak kena tunggu next year plak nak tengok endingnya hahaha

tema ak dengan B purple wewitt..tak de pon kita orang rancang tapi not bad la bile dah same dan tema kat klcc pon purple lorrr...i loike laaaa

thirdly and also lastly...ak kuar dengan my ka che dan tempat yang sama gak time kuar dengan my B...kali nih kuar sebab nak cari kasut baru sambil jenjalan makan angin hahahha...dan sambil tu sempat lagi tengok satu citer iaitu Warrior Ways...yeahhhh!!!

citer nih memang menarik walaupon action takde la banyak sangat..tapi yang makin menarik biler ade watak baby yang hero nih kena protect..OMG comel bangat ini baby...pandai betol berlakon yerk hehehe... http://matcuoi.com

makanan ak bernama "Chicken Kimuchi"..bajet ade macam kimchi la kan tapi tak pon..kuciwa ak di situ...tapi yang bagi ak hepy biler dapat makan seaweed soup...yohohoho
photoshoot ak dengan ka che ala ala first time baru pergi klcc..ahakssss janji kami hepy http://matcuoi.com
ka che yang selalu hepy go lucky...ehemmm ehemmmm macam ak gak la kan hoohoho

mari ak promote year end sale kat klcc....jemput la pergi peghabis duet korang yerk lalalala


sekian cuti cuti ak untuk seminggu yohohohoho
http://matcuoi.com

You Might Also Like

0 bUdak gEtah

Popular Posts

::kEkAnAk rEbiNa::

Flickr Images