Sekian Lamaku Sepi

9:28 PM


wahhh entry dah macam sebuah sajak bak ibarat hati yang gundah gulana dilanda bencana...erkk ape ak bebelkan di sini aishhh...ak semakin memBUSYkan diri ini dengan kerja kerja yang sesungguhnya ak amat benci sekali untuk disiapkan...

hampir setiap hari check in dan check out settlekan projek...wahhh amat penat bila difikir fikirkan tapi sesungguhnya jikalau ak benci pun still wajib disiapkan juga...so kebusyan ini buat ak takde masa mau update ini blog kesayangan uwaaaaaa....kesian sama kamu wahai blog..naseb kau takde hati perasaan kalau tak confirm kau nanges merajuk dengan ak...
takde sebarang berita yang boley ak keudarakan di sini..sekadar ingin menghilangkan sepi di hati dengan bersuka ria sambil menari ago go hahahaha....dan ak mau tayang sket benda nih yang sememangnya ak tunggu macam nak mati untuk sampai kat tangan ak sendiri hehehe..

buat my sissy..kamunya yang berwarna kuning itu maseh selamat di dalam lokerku wokeh...dont worry ak tak lempar merata rata...cuma ak tak sempat mau masukkan pape lagu lagi..yang aknya sendiri pon lagu simpanan hanyalah sikit jerk huahuahua...

sekian sepi cik sikulipat terisi dengan theKube pujaan hati...

You Might Also Like

1 bUdak gEtah

  1. tomeiny....udah x sabar mau itu benda....hu4....

    ReplyDelete

Popular Posts

::kEkAnAk rEbiNa::

Flickr Images