2 hari yang suram

1:15 AM


setelah sekian lama tiada update..hari ini ak akan update sikit pasal kisah edup ak selama 2 ari tidak mengOnlinekan diri hahahaa....

sebab utama ialah Engitex...ape kejadahnya tuh?ape menatangnya tuh?nak tau korang google jela..malas ak nak terangkan ahahaha...so ape kaitan Engitex dengan ak?sebab dia la ak tak bley nak main tenet wokehhh dan sebab dia la ak ponteng kelas 2 ari berturut turut..walawiitttt ponteng tuh...bazir bazir bazir..rugi rugi rugi..naseb baek ada excuse letter..kalau tak memang cari nahas la jawabnya...

berbalik kepada Engitex semula..ak jadi committee under subprogram menda ni...program yang ak join namanya ISEC = Inter School Engineering Competition...cakap pasal sekolah mesti korang akan ingat balik kesah silam waktu persekolahan dulu..pahit manis masam masin tawar...semua jenis rasa ak dah telan huhuhuh...program ISEC melibatkan sekolah seluruh semenanjung...memang ramai benor budak sekolah dan comey comey belaka huhuhu...

di pendekkan cerita kesah 2 ari yang memenatkan...sekolah yang berjaya memasuki top 3 ialah..jeng jeng jeng jeng jeng jeng........

Sekolah Menengah Sains Alam Shah

MRSM PDRM
SEDAR


susunan sekolah tuh dari tempat pertama,kedua dan ketiga...tepuk tangan untuk adik-adik ini sebab diorang sudah berusaha untuk capai target top 3 *Clap clap clap clap*....

sekian laporan dari wartawan tak bergaji cik sikulipat...

You Might Also Like

0 bUdak gEtah

Popular Posts

::kEkAnAk rEbiNa::

Flickr Images