Fara first giveaway!!

1:40 AM


setelah sekian lama ak tak menJoinkan diri dengan contest nih..skunk ak mau merajinkan diri ini dengan first comtest di bulan Februari ini cewahhhh..mari ak perkenalkan tuan empunya yang anjurkan contest kali ini..
jeng jeng jeng

Syarat-syaratnya...
1-follower blog tuan empunya....
2-copy banner diatas & letak di sidebar berserta link contest
3-pic komfem la kena ade peace wokehhh
4-pic boley diedit..linkkan entry korang kat blog tuan empunya
5-tag 5 orang kawan

EXPIRED 13/02/2011
pape korang boley klik kat banner atas tuh tak pun banner kat tepi ni
......................................
dan pic pertaruhan ak ialah....
pic time makan kfc dgn my sis and my bro...
sory la pic yg tak seberapa ini...
tak dpt ak nak tayang muka comey ak nih wekkk perahsann hahahah

tagging boodak boodak yang comey macam ak hahahaha

You Might Also Like

7 bUdak gEtah

  1. mcm mana nk follow tuan empunya giveaway? nanak link

    ReplyDelete
  2. klik kat banner gambar tuh huhuhu

    ReplyDelete
  3. eeeee...gambar peace gua takde....ahahahhaha

    ReplyDelete
  4. elehhh takde la sgt..ntah2 beribu je ahahha

    ReplyDelete
  5. da klik kt banner npe xde pape pon?

    ReplyDelete
  6. ok2 dah edit dah...klu x ley gak kat tepi2 ade gak banner ni huhu

    ReplyDelete
  7. wehhh HAMPEH hakuh lg kna tag..hahha
    k babe mane y sempat i join k..harrr KO PLAK KNA TAG ngan kter..siler pg tgk k! hahahhaa

    ReplyDelete

Popular Posts

::kEkAnAk rEbiNa::

Flickr Images