mY LOvely wOOngie

1:38 PM


update kali ini hanyalah sekadar mengisi waktu kebosanan diri cik sikulipat...dan sesungguhnya ianya haruslah berkaitan dengan hobi cik sikulipat yang gemarkan menonton drama berbabak babak dari negara idaman hati iaitu Korea...sekiranya bosan dengan kerenah cik sikulipat yang tak berapa nak betol ini...jangan la anda melayan dengan tekun sekali hahahah...

ape ke gilanya ak ari nih...terlebih steroid ke ape tetiba cakap dengan sopan santun ayu mayu gitu...erkkk mau muntah bila ak bace bace tenung tenung balik bwahahhahah...so tanpa membuang masa lagi ak mau cerita sket pasal tajuk entry ak nih..wink wink...

sape plak mamat nih yerk...semestinya orang korea la yang pasti sebab ak nih kalau bukan korea..mesti kaum sejenis die gak la..yang sepet sepet gitu lalalla....mau tau pasal mamat nih tak susah pon..GOOGLE jerk namanya...Jang WooYoung kekekeke kasi promote sket...tapi bila dah google jangan plak korang komplen..eeee tak encem pon..tak comey pon...kang ak flying kick kang baru tau..hahaha


tengok betapa comeynya mamat nih....ngeeeeee
dari first debut sampai skunk ak memang suke tengok
kecomelannya...ssanti dancenya kekkeke
dan skunk bile dia ade berlakon plak lagi teserlah kecomelan pipi tembamnya hahahah
dengan memegang watak seorang student dari oversea "Jason"
memang comey biler dia cuba sebaik boleh untuk speaking hehhe
"Is it my turn already?".....
dan ak lagi suke biler tengok wataknya dengan couple to be IU...
sangat sweeetttttt lorrrrr...V(^-^)V

pic cre to::dramabeans

dan sesungguhnya ak seorang yang suke stalker..opsss kantoi hahaha..bukan ape pon stalker tengok tengok usha usha je kalau tetibe rindu kekekek...twitter woongie yang lama btol tak update suddenly dia update pic baru dengan IU wewiittt...


sekian hobi pelik ada ak kesah cik sikulipat..

You Might Also Like

1 bUdak gEtah

  1. SUKAAAAAA
    yess.part yg dia cakap "is it my turn alreadyy?"
    memang macho lagi coolio lah.

    ReplyDelete

Popular Posts

::kEkAnAk rEbiNa::

Flickr Images