CONTEST PIC hitam putih PALING COOL !

7:54 PM


wahhhh lepas satu satu ak menJoinkan diri dengan contest ni...tetibe jadi rajin mau involve dengan apa jua jenis contest ecehhhh...menang tak menang ak tak kesah sangat janji ak berbesar ati mau join segala jenis contest wewiitttt.....

mari kita skodeng tuan empunya contest
manyak cool woah pic die wewiitttt....
sila klik banner di atas
paling utama...Syarat-syarat
1-follower blog tuan empunya
2-letakkan banner contest kat sidebar dan link balik kat blog die
3-yang pasti buat entry pasal contest ni dan kasi idea hadiah yang korang mau bile dapat rm100
4-tag 5 orang
Due Date : 1 mac 2011
.......................................................

nah pic yang cool giler dari ak dan akak2 yg sekamceng dengan ak hehehe
sememangnya time nih kitaorg tahan keCOOLan yg amat gaban
bajet control tak sejuk la sgt kan hahahah
dan kalau ak menang...
ak nak simpan duet nih sampai ckup utk ak terbang pegi korea hahahah
poyo gila hadiah yg ak mau nih lalalalla


boodak boodak yang pasti mau duet hahahah

You Might Also Like

3 bUdak gEtah

  1. waa..gmbr ktorg!!hehe..mng kne credit nie

    ReplyDelete
  2. salam , hye :) terima kasih sebab join ya .good luck :)

    ReplyDelete

Popular Posts

::kEkAnAk rEbiNa::

Flickr Images