Floating sudah

8:45 PM


dengan hati gembira bagai ingin terbang ke langit yang serba cantik dengan bintang bintang dan cahaya rembulan sang bulan..ahakssss tetiba ak jadi puitis yang nak muntah hehehe..bukan pe ak jadi camni sebab berjaya kasi shoutbox ak yang tak berape comey tuh floating...yeahhh berkat tekun nak mati slama 1jam..godek godek mau crop pic yang ak mau letak kat tab plus tenung tenung coding yang ade akhirnya success yeahhhh...makaseh kepada tuan empunya blog nih...sebab tutorial die ak berjaya jadi camni yeahhh...MAKASEH Incik HaziqHaiqal jasamu ku kenang sampai mati ahakssss...

korang kalau nak buat macam ak bleyla jenguk kat blog nih ye...marila sama-sama kita berkongsi ilmu bagi mereka yang still tak tau...tapi ak rase ak je yang lembab tak tau lagi ahahahah....pape pun nila hasil tangan ak menggodek-godek bak godekkan itik balik petang huhuhu....sila la mengomen hasil titik peluh yang tak berpeluh ini...makasehhh

sekian dan selamat mencuba ^^

You Might Also Like

3 bUdak gEtah

  1. huuuuuuuuuu..CONGRATES bebe akhirnye!! mr jejoong sudah float..hahahha suke la tuh!

    ReplyDelete
  2. hahaha yup of coz i loike babe heheheh

    ReplyDelete
  3. salam...thenks for trying my tutorial..^^

    ReplyDelete

Popular Posts

::kEkAnAk rEbiNa::

Flickr Images