What's your color contest

12:43 AM


huhuhu mau sambung contest yg akak ak kasi tag lagi...kali nih pasal color fevret plak...so mari kita sesama join ini contest wokeh...


1- Korang wajib ade blog
2- Follow blog AMY and MIRA untuk korang update progress to this contest
3- Entry ringkas pasal contest nih
4- Letak banner kat entry and sidebar korang dan tak lupe link kan terus ke contest ni
5- Bagi satu gambar dengan fevret color korang
Due Date :: 31 Januari 2011
pape korang boleh klik je kat banner atas tuh..

wokehhh..di sini ak kasi gambar yang tak brape nak comey pon..
ahakksss...fevret ak mestila biru..forever BLUE mehhh

tengok jam pon harus biru wokeh..hape ak kesah janji biru satu badan ahakksss

mari ak kasi tag sama kamu semua...
dan sesape yang bace blog ak ni...

You Might Also Like

2 bUdak gEtah

  1. salam..babe
    thanks 4 d tagging ek.. ^^
    skg xle update blog 2gu afte exm..huh!!

    ReplyDelete

Popular Posts

::kEkAnAk rEbiNa::

Flickr Images