Hari TakKu lupa

10:53 PM

http://matcuoi.com

huarghhh...habis sudah 2 paper midterm ak...memang mencabarkan minda kepala otak ak nih...serabut je biler fikir fikirkan balik...habis first paper boley tahan lagi tapi bila habis second paper...perghhhh nak pecah kepala otak ak nih..seriusss dammnnnn jammnnn giler otak ak nih sebabnya ak tak boley nak jawab..hampehhh kuang asam dolll btolla...habis jerk exam kapla ak plak buat hal arghhh siot je...satu ari x balik bilik..study macam nak mati skali takde perkembangan plak...
http://matcuoi.com


time exam usha usha gak orang sebelah depan belakang sudut kanan...sumanya macam konfiden jerkkk sekali diorang berjaya sebab toyol..ak makin sakit kapla arghhhh ak pon nak gak ceittt...nak tnya jauhnyaaaa wuwuwuwu naseb badan...komfem failla midterm ak nih....arghhh lantak kaula peduli hape ak...so habis exam terus pegi makan dengan miss sizzling suzai...makan makan makan dan makan..mau kasi hilang stressooo expresssoo ak nih tapi still tak hilang hilang gak..damnnn poodahhcittt
http://matcuoi.com
so langkah terbaek tido dengan amannya dan bangun pagi gilerrr still tak hilang...dah la nak pecah kena plak pegi engine mau jumpa sir...aiyaaakkk sir plak takde so kena tunggu lepas solat jumaat..huhhh makin panas ak dibuatnya..so sambil nak tunggu sir jenjalan la sekitar uia yang penuh dengan gerai-gerai yang memang selalu nak cekik duet studentnya especially ak sendiri ahhahaa...shopping falsafah yang tak penah lekang dari kamus edup diri ini cewahhh...habis ronda ronda terus pegi jumpa sir + bro Z + antar invite letter...perghhh ponat seharian tapi thanks to my deary miss farhin sebab teman ak seharian..pewiittt muahhhh cayang kamu...
http://matcuoi.com
seharian berjalan naek turun tangga rupa-rupanya tak rugi pon tunggu sir ecehhhhh...hari ak paling hepy skali bile jeng jeng jeng jumpe sang woo lohhh...lama giler kot ak tak nmpak last last...wahhhh...dengan sekian kali terakhir kali hilang migrain ak nih..perghhh penangan hebat btol nihh...klau la selalu jadi camnih memang walawiittt shutdown terus migrain ak nih yohohohooh
http://matcuoi.com
OMG..can't resist la..bila dah happy sampai mau gigit sumanya hahaha
tak pon ak mau camnih la...cubit cubit sampai puas hahaha alolololo tomeynya gerammnyaaa


peace from me V(^0^)V

sekian hujah yang amat bermakna ari ini...
ak mau lagi happy macam ari ini...
http://matcuoi.com

You Might Also Like

1 bUdak gEtah

  1. weweiitttt....hu4....xkn sang woo g uia????
    wallaweiii....aku pn mau usha2 sang woo gak....ahaks....

    ReplyDelete

Popular Posts

::kEkAnAk rEbiNa::

Flickr Images