harapkan sembuh sakit yang dapat

7:20 PM

huhhhh..entry kali nih memang ak nak sembur puas-puas la...sudah 2 ari ak mengoffkan diri dengan lappy ak nih...sebabnya...sakit la katakan...bukan sakit memain wokehhh tapi teruk woahhh satu ari ak terbaring jerk..macam orang koma tuh hehehhe...camne boley sakit itu ak tak pastila tapi bila disurvey-survey..member ak yang lain pon jadi same gak macam ak..sakit sakit perut plus muntah muntah plus cir bir...
ommayaaa...diorang skali jerk tapi ak sampai 3 kali..whatda...habis hilang semua sumber makanan dalam perut ak nih cissss...dah tu plak dengan tak bley tidonya sampai ke pagi ape kes nih...kena keracunan ke kitaorang nih???hmmmm konfius ak jap...tapi member ak yang sorang nih ok plak ak tengok aishhhh....metabolisma badan kitaorang nih lemah sangat ke...setahu ak badan ak nih jarang nak dapat sakit..eceehhh angkut bakul sendiri
bercakap pasal entry ak nih plak...apsal ak nak sembur puas-puas nih semuanya ada kaitan dengan kepekakkan telinga ak nih...kalau korang tak tau mari sini ak bagi tau lain...masuk ari ni sudah 6 ari ak jadi oku...pekak telinga sebelah..sebabnya pergi mandi sungai dan balik korek korek plak hahaha....padan muka ak kan...
hehehe wokeh ari ni bajet rajin la pergi la jumpe doktor..dan jumpe plak doktor yang check ak malam semalam..perghhh memang dia pon kenal la muka ak camni hahahah...masuk je terus minta nak cuci telinga dan akhirnya dapat la ak cuci cuci telinga ak nih...aminnnn...sekali disemburnya air plus proses penyedutan berlaku...ommayaaa whatdaaaa...last last dikasinya telinga ak yang ok nih jadi KO...huhhh so bengang lagi la ak camnih..harapkan sembuh sakit yang ak dapat camnih...uwaaaa

p/s::peringatan dari ak...lepas mandi manda janganla korang buat macam ak yerk...nanti pekak betol betol ak tak jamin..biarla ak jerk yang jadi camnih dan ak tak nak korang terima nasib macam ak nih..sebabnya ak sayang korang semua ecehhhh

sekian dari si pekak cik sikulipat ehhehe

You Might Also Like

3 bUdak gEtah

  1. hahahah CIK PEKAK jgnlah weh..burok sgt bunyi nyer!! XD wehh..i smpai skg ni perot xsedap..muntah dh xd dh..but loya2 lah beb..huhuuu terok btol!
    huhuu..TGH SEDIH SAL BEAST N 4MINUTE!!! serius!

    ReplyDelete
  2. info tentang korek telinga di SIHAT SELALU - Bahaya Korek Telinga

    ReplyDelete
  3. wuwuuw..cdey smpai muntah2 lak ko yerk hehehe...
    wah ade info nih makaseh armouris

    ReplyDelete

Popular Posts

::kEkAnAk rEbiNa::

Flickr Images