Bermulanya Tahun Baru 2011

7:47 PM

wahhhh..dah masuk tahun baru nih...tapi apsal N3 ak nih lambat 3 ari??nih suma wifi free nih nye pasal..diorang tak bagi ak online so ak pon tak dapat nak hupdate untuk New Year...cehhh ahhaha saja ak nak cari pasal jap dengan wifi free nih...

hmmmm...cakap pasal tahun baru nih...ape azam baru ak yerk??setahu ak setiap tahun takde plak terdetik azam baru ahahah...hape tak berwawasan betol minah nih ahakksss..sebab takde wawasan la ak jadi camnih..jadi hape?jadi boodak2 kanak-kanak rebina yang tak sedar diri dah tua..hahaha http://matcuoi.com

so yang pasti ak kena ada wawasan yang tepat tahun nih... http://matcuoi.com tapi kalau ak still gak tak de semangat nak ubah..korang tolong la mai ketuk ak cepat cepat yerk sebelum ak nyesal kemudian hari heheheh...nih ak cayang korang nih...ape gunanya teman kan kalau korang boley nak ketuk ketuk ak.. biar ak nyampah pon takpe hehehe

http://matcuoi.com sekian madah tahun baru ak..akanku hupdate kisah ak di malam New Year nanti ecehhh

You Might Also Like

1 bUdak gEtah

  1. ok..mlm kang nk g blk wanila.nk ketuk pale!!yeayyeay^^

    ReplyDelete

Popular Posts

::kEkAnAk rEbiNa::

Flickr Images