Aku nAK Camni bLey?

1:42 AM


salagifs:   You’re not the enemy that I hate the most.  MP 7
wahhhhh sweeetttnyaaaaa...hehehhee
giler miller di pagi ari fuhhhhhhyoooo....
selepas Secret Garden, citer ni plak yang ak layan
memang terbaek lah citer ni
berbalik pada tajuk entry ak ni
hape ak kesah kalau ak nak camni
janji ak bley wat camni ngan laki ak nanti ecehhh
perahsannn mau berlaki hahahaha
tapi yang pasti AK MAU CAMNI!!! hahahhaha gilosss

ak pandang kau
kau pandang ak ecehhh


aishhh knape la kau ni comey sangat..
eeeee geramnyaaa nak cubitttt sampai puas hohohoho

tenung tenung sampai tembus hahaha

sekian dengan kegilaan ak pagi senin ni

You Might Also Like

8 bUdak gEtah

  1. cite ape ni?
    hansem kot hero die nih.
    belakon dlm "he was cool" dulu.
    ada tgk?

    ReplyDelete
  2. hehehe ni citer baru skunk ni..My princess tjuknya..still on air lgi huhu..owhh tak tgk la plak...yg tau dia blakon citer autumn in my heart huuhuu

    ReplyDelete
  3. ooohh...tajuk die mmg 'my princess' je?
    tgk dekat mane skang.heh...best tk?cite pasal apa?

    ReplyDelete
  4. download je sbb takde kat tv lagi..bley je download skunk ni sbb bru smpai epsd 8...yup mmg bez...tapi klau nk bandingkan dgn secret garden..i choose SG lagi hehehe...citer pasal heroin die tu sorg princess yg hlang dri kecik lg...

    ReplyDelete
  5. ohh yea?insya Allah akan tonton.
    menarik!
    jyeahh!
    thank u for the info.

    ReplyDelete
  6. haiyooooooooo...mood jiwang tahap gaban!! huuuuuuuuuuuuuuu..sy pon mau mcm ini n MAU JUGER LELAKI MACAM INI!! arghhh..hot sgt la mamat ni!!!! (T__T) jom nanges..!

    ReplyDelete

Popular Posts

::kEkAnAk rEbiNa::

Flickr Images