JenJalan maLam nEw yEar

11:05 PM


yeahh..akhirnya sempat gak ak nak hupdate ape yang ak buat malam sebelum tahun baru minggu lepas...yang pastinya ak kuar jenjalan dengan 3 akak senior plus 2 member ak so..kesimpulannya semuanya 6 orang dan kami pergi naek tren dengan keta akak ojah..hahaha sumbat sumbat aja semuanya janji muat walaupon macam sardin dok terhimpit...yang pasti kitaorang penumpang kat belakang nih semuanya kecik kecik molek gitu ecehhhh....
first destination bajet nak pergi usha la kedai baru kat Fehrenheit88...sekali masuk takde hape pon ak tengok ahhahah...mungkin tak masuk dalam taste ak kot yang serba sederhana ahaksss...last last pergi lowyat terus...jeng jeng jeng bak lagu mission impossible ak dan 2 member ak nih mencari cari..tercari cari kedai yang paling murah external hardisk..ecehhhh mentang mentang la duet dah masuk semua benda nak dibelinya...hape ak peduli hahaha...yang penting bila ak balik je bilik nanti ak nak isi lappy ak nih semuanya kaler biru dan dah takde kaler merah..dan akhirnya misi ak berjaya menjadikannya biru semula yeahoooo....

penat penat pusing lowyat..beransur plak ke times iaitu tempat paling bermakna dalam kamus edup ak hehehe...sebabnya kat situla ak suke shopping pasal harganye tak mahal sangat..aduhh mashukk!!sebelum shopping harus isi kekosongan dalam perut nih dan tempat paling senang mestila kfc huahuahua....mari berSELCA sambil tunggu makanan jap hehehe..ehh mana pergi 3 orang akak yang datang sekali tadi..hurmmm kitaorang berpecah masa kat lowyat lagi...sebabnya diorang ade hal lain plak nak dibuat...dan ak serta 2 orang member ak nih pon membawa diri..ecehhhh

miss yana yang tersenyum lebar
miss dee berselendang merah..auwwwmmm
yang belakang tuh bajet je tuh hahahaha

akhirnya habis je makan kitaorang sambung jenjalan pusing times...nak cari kasut la sandal la baju la..hahaha last last window shopping jerk yang ak buat hampehhhh....biler dah balik ak kembali nyesal tak beli pape hahahahah

sekian kisah edup ak sebelum masuk tahun baru
xoxo dari ak..cik sikulipat

p/s::kurus tak ak ahhahaha..bajet perahsan tak sedar diri jap..camne ak nak kasi berisi balik nih yohohoho

You Might Also Like

5 bUdak gEtah

  1. wahhh..SELENDANG itu sgt cantek ^^
    bg sy lah..hahahah hutang pon xsettle lg ek..hehehe

    ReplyDelete
  2. hhaha macehhh...i kan dh bagi u slendang bijik bijik kapas tuh heheheh

    ReplyDelete
  3. ha.. komen last tu taley tahan~
    tp, mmg niice la selendang tu!

    ReplyDelete
  4. korang ar tgggl ktorg!!huuuu..ble nk b'tkr2 isik external nie??

    ReplyDelete
  5. ahhaha...kami x mmpu nk g mkan subway ahhaha...isiknya ngak ade yg baru..kat k.aton pon x nyedut lg huhu

    ReplyDelete

Popular Posts

::kEkAnAk rEbiNa::

Flickr Images