I LOVE my FAMILY

10:30 AM


huhuhu entry kali nih saja je ak bosan bosan mau menyelit jap pasal family kesayangan ak nih...mak bapak ak dua dua dah pencen so diorang membusykan diri kat umah berdua aje hehehe..anak-anak sumanya takde..merantau la katekan ahaksss...

wokeh nak cakap sket je pasal family ak nih..mak ak bekas cikgu sekolah rendah dan bapak ak bekas pegawai penjara...persamaan diorang berdua nih amatla sama sebab dua-duanya bahagian kaunseling orang ahhaha...so dengan ak skali kena kaunseling ahhaha...tapi jangan takut nak kawan dengan ak plak sebab ak takkan kaunseling korang punyala...ak cume jadi pendengar yang setia je..seriussss ak tak tipu wohhh..dari skola lagi ak jadi pendengar huahuahua
my daddy da makin kurus tau...sian die kena fikir macam-macam ㅠㅠ

skunk mau cakap pasal my bro and sis plak...ak ade sorang je bro dan sis...kami memang sikit aje tapi takpe tak payah bapak ak kena beli keta besar besar..save budget gitu wokehhh...my bro dah keja tau skunk kat cyberjaya..so pape senang ak nak jumpe die hehehe..nak kuar ke nak balik umah ke lagi la senang..tak payah nak naik bas yohohoho..tak pon kalau ak nak beli tiket,ak suke sruh die yang pegi beli dan antor ak pegi kat stesen..hehe nih ak sayanggggg sangat kat bro ak nih...huhuhuhu my sissy plak still blajar lagi macam ak kat upsi..so adela sorang dalam family ak nih mewarisi mak ak hahahah..tapi dia ade kata gak arituh taknak ngajar hahaha so ape pun selamat bekerja la ye...bley ak paw plak ahhaha

hehehe sudah layan suma gambar..skunk ak mau bagi gambar yang paling ak suka..penat godek godek sana sini cabut undi dan inila hasilnya....
nih family terakhir ak..cik putih hehehe

sekian xoxo dari ak cik sikulipat...
I LOVE MY FAMiLY...
did U?

You Might Also Like

2 bUdak gEtah

  1. wewit....dmnkh anda m'ambil pic2 itu????
    sy mau gak....hak4....
    i hv pic cik putih yg t'baruny lor....
    tp syg mata dia mcm dh nk buta....
    hope cik putih n ma mummy n daddy sht....amin....

    ReplyDelete
  2. ahhaha dalam simpanan ak la...mau balik tgk cik putih ahhaha

    ReplyDelete

Popular Posts

::kEkAnAk rEbiNa::

Flickr Images