shOppinG is mY rOutine

4:54 PM


perghhhh entry tau nak speaking je tapi diri sendiri pun tak la berhabuk sangat hahahah....wokehhh berbalik kepada tajuk entry ak ini...al kisah bermula apabila ak dan roommate ak ni pepagi dah pegi jogging..ecehhhh bajet nak kurus la kan padahal ak nih dah kerempeng je..ahhahaha...habis je balik jogging tetiba hati ini mengidam nak shopping erkkkk....jom pegi times la hahahah...nak tengok wayang ke shopping???so jawapan ak mestila nak pegi shopping sampai kering hahahaha...kami bersiap-siap macam biasa bila anak dara mau kuar jenjalan ahakssss....
ini roommate dari 1st sem ak kat sini perghhh xley pisah hahaha
cik misal aka adik muda 4 ari dari ak ahhaha
tapi ak yang macam budak kecik dari dia hehehe

venue for shopping this weekend is...jeng jeng jeng the same venue as usual...the winner is TS=Times Square...tempat ni memang dah jadi rumah ketiga ak dengan cik misal after JJ Wangsa Maju...sebabnya satu je...MURAH hahahaha...ak tak kesah baju,beg dan kasut ak datang dari jenama ape pon janji ak happy dapat guna dan pakai...

habis satu hari ak jelajah TS yang tak berapa nak besar nih hahaha...dari atas ke bawah..dari ceruk kiri ke ceruk kanan..semua wajib masuk selagi takde yang berkenan kat hati ini ecehhhh...dan akhirnya ak dapat jugak beli something for me myself..for cik misal,her KIV birthday gift hehehe and also my other roommates gift...perghhh shopping sakan ak bila difikir-fikirkan balik hehehhe...janji diorang happy dengan gift ni dan ak jua happy dapat bagi kat diorang heheheh...bertapa baeknya ati ini ecehhh

selesai je shopping sampai nak tercabut kaki...bergerak pulang la jawabnya dan as usual the route must used....jalan kaki dari TS ke BB ke Pavilion dan terus ke KLCC...same route masa kitaorang nak datang ke TS...korang harus buat macam ak ni kalau nak save budget..walaupun memang la tak mahal sangat tambangnya tapi ape ak peduli...duet ak ahhaha...my money is mine and your money is also mine hahahaha

nampak je sikit tapi isi di dalam perghhhh ahhahaha

ak pun sama je 2X5=10 hahaha..main-main sorok tepi yohoohoho

dan sebelum balik harus isi perut dulu...mari makan dalam kuali hahaha

sekian rutin harian ak dan roommateku...mari ber'shopping' lagi ya kengkawan...
korang nak kuar ajak la ak sekali yerk yohohoohoh...habisla tabung simpanan ak ni hahaha

You Might Also Like

2 bUdak gEtah

Popular Posts

::kEkAnAk rEbiNa::

Flickr Images