New Kids with a Great Voice

1:52 AM

Wahhhhhhh seriously first time ak dengar group ni duet dengan si Najwa Latif...perghhh tambah lagi sorang artist yOutube...so ak pun melayankan lagu yang si neeta ni nyanyi dan not bad..her voice so awesome and she deserve to be known for her talent..and also her 2 bandmate...guitar tu bukan calang-calang orang bijak main petik-petik..kau hade talent macam diorang ker hahahahah...jom layan lagu diorang


Dan ak suka giler lagu ni dari band heavymetal..korang kena dengar lagu ni dan komfem tak ada pening-pening sebab tak heavy langsung..sesuai buat lagu dodoian tido korang ehheheh


Lagu power favourite idaman hati


Lastly ost cerita famous amos di abad ini..plus duet dengan sorang lagi yang berbakat superb 

You Might Also Like

2 bUdak gEtah

Popular Posts

::kEkAnAk rEbiNa::

Flickr Images