Rupa-rupanya Dia

7:02 PM

Setelah first time dengar lagu ni terus teruja hahaha...so tercari-cari siapakah gerangan gadis ini..dan akhirnya semalam baru ak tahu lepas tengok rancangan propaganza promote jap hehehe..rupa-rupanya si dia dan seriously lain pula suara dia..so far ak suka lagu dia yang ni sebab muzik masuk dengan jiwa dan lara ini

Hahhh sape sape sape???

Bagi ak sekali tengok dia ni macam Miley Cyrus versi Malaysia sebab gaya dia la..tambah dengan gaya rambut panjang berombak gitu..versi Angelina Jolie pula tang bibir dia perghhhh perghhhh hehehehe..cerita cerita drama dan movie dia memang ak layan sebab lakonannya tidak la over sangat..

hah betolkan apa ak tulis kat atas tu..Miley versi malaysia kekeke
 

Hopefully lepas dah tunang dan tunggu masa nak kahwin nanti dia dah tak seksi seksi gitu ye...macam gambar kat bawah ni nampak sweet sangat...semoga bakal suaminya itu dapat membimbingnya dengan baik d(^<^)b


Dan mari kita layan lagu ini dengan hati tenang hehehehe


Download untuk simpanan SINI

cre: Atok gOOgle

Sekian untuk petang ini...

You Might Also Like

0 bUdak gEtah

Popular Posts

::kEkAnAk rEbiNa::

Flickr Images