Kini kembali dari sepi

3:20 PM

Hooyeahhh setelah sekian lama ak menyepi tanpa sebarang isi..kini ak kembali membawa diri ke sini...perghhh berbunga-bunga giler ayat budak ni heheheh...so apa yang harus ak lakarkan kat sini tika ini...hmmmm nak cerita kisah hidup macam agak bosan la pulak kan...sebabnya kisah hidup ak bukan lah seindah sepopular macam orang lain huhuhuuu..tapi ak nak cerita sikit-sikit gak la sebab takde apa yang boleh ak isikan buat masa ni hehehehhe...

So life ak sekarang ni semakin busy busy dan busy..busy dengan hal sendiri yang sebenarnya tak busy sangat pun hehehe...sekarang ak mau update pun sebabnya ak dah dapat kembali sumber teknologi di bilik ak ini hahaha...bapak kebulur betul ak ni bila hampir one month no WiFi kekekek...dan bila dah dapat awal-awalnya slow tak ingat dunia...kalau lari jack dan angelica ak lagi laju dari WiFi ni hahahaha...

Hmmmm fikir-fikir garu kepala...apa lagi ak nak karang ya..nak story mory kisah holiday ak baru-baru ni dengan member-member terchenta...sememangnya ak tak akan story lagi la sebab harus menapis tapis edit mengedit bagai segala gambar kitaorang..so sabar banyak-banyak bersabar menanti kemunculan entry holiday para-para retis di suatu tempat yang menarik huhuhu...

Akhir kata ak berhenti di sini dulu...dengan hujan mencurah-curah dengan lebatnya...kesejukkan bertambah-tambah dengan angin kipas yang lagaknya ligat dan kencang....ak cik sikulipat yang kedinginan lantas mengundurkan diri ini...
love the rain gif

You Might Also Like

0 bUdak gEtah

Popular Posts

::kEkAnAk rEbiNa::

Flickr Images