Jalan-jalan Makan-makan Shopping...

2:29 AM

Sesungguhnya akhir-akhir ini, banyak betul perkembangan aktiviti budak ni ishhh ishhh ishhh...orang final semester la banyak-banyakkan bertelaah tapi ak ni terbalik pula heheheh...janji ak tak stress dengan benda lain sudah la kan...sekali sekala berkala-kala mood dalaman ak ni nak enjoy huha huha sebelum kembali merasa azab belajar keekeekee....wokehh ak malas nak bermukadimah panjang berjela-jela so layan jela kerenah ak dan 2 kekanak ribena ini...sila jangan muak tengok telatah,gaya dan muka kitaorang hahahahha

sila abaikan keseksian di belakang..



pika-pika

sizzling suzai


akak sizzling suzai





Sekian saja update kali ini...gambar makanan akanku masukkan di entry yang seterusnya...biar ada sedikit perbezaan antara orang dan makanan...erkkk betulla tu hahahaha

You Might Also Like

0 bUdak gEtah

Popular Posts

::kEkAnAk rEbiNa::

Flickr Images